Yeni yıl ile birlikte sizce toplu ban affı gelmeli mi?

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet arkadaşlar kamuoyu araştırması yapıyoruz, sizce forumda uzun süreli banlar açılmalı mı? Yönetim nasıl bir yol izlemeli ( tabii onlar bilir doğrusunu) ne diyorsunuz bu konu hakkında.
- süresiz olduğu ve hiç açılmayacağı söylenen banlar var.
- sürekli aynı sebepler yüzünden ban yiyenler var

Daha önce böyle bir konu da ban affı çıksın demiştim, ama şu an kararsız durumdayım. Çünkü her seferinde sebep aynı oluyor, içlerinde eğlenceli kişiler de var, forum tarafından sevilen insanlar da.
Yönetimin olumlu bir adım atacağını pek düşünmüyorum ama yine de belki şans verilebilir.
Gerçi kısır döngü içine giriyoruz ve bir süre sonra yine küfür ve benzeri sebepten ban yiyor aynı kişiler.

Nick hakkı istiyorummmm

Evet banlar açılsın. Yeni yıl yeni enerji

Kendi adıma yönetici olsam da yönetim adına konuşmadan ban affına karşıyım hatta bana kalsa burda süresiz direk banlayacağım kişiler var.sonuçta banlanıyorlar,uyarılıyor sonuç yine aynı.akıllanmıyorlar.evet haklarını savunsunlar bir sorun olduğunda ama had aşmak,seviyesizlik,saygısızlık ve küfür içerdi mi ben kendi adıma asla affetmem.kim olduğu,foruma ne kadar katkı verdiği önemli değil.

Rahşan affı gibi bişey olabilir.

Açılsın banlar. Foruma kan can gelsin.

Foruma hareket gelir ve olursa kendi adıma sevinirim.

Açıkçası bu konuda birkaç ban çıkar, çıksın diye açtım. Böyle hararetli tartışmalar görememek beni üzüyor..

Ben niye degiseyim? Normal bir kullanici yoneticiyim kimse ile kavgam yok surtusmem yok egleniyorum kendimce konu aciyorum birine hakaret etmiyorum insanlari rahatsiz etmiyorum
Banlananlarda haksız banlandigini söylüyor hep

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri