Yeni yıl ile birlikte sizce toplu ban affı gelmeli mi?

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 17 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
küfür mü etmiş diye bakıyorum şu an :D ( Bu cümlenin ayağı kaydı, geç kaldı. )

@Sanem en doğru kararı verecektir ne kadar naif ve insancıl olduğu herkes tarafından biliniyor

Tartışmayı bilmeyen, her koşulda küfre başvuran, kendini süresiz banlatmayı becermiş insanların tekrar aramızda olması çok da mantıklı değil de o yüzden.
"Bana göre"
Geçmişe sünger çekilmeli, olabilir bir an gaflete düşüp küfür etmişler, insanız sonuçta, insanların yanlışını hatasını yüzüne vurmak doğru değil sonuçta gelişime değişime açık varlıklarız

Geçmişe sünger çekilmeli, olabilir bir an gaflete düşüp küfür etmişler, insanız sonuçta, insanların yanlışını hatasını yüzüne vurmak doğru değil sonuçta gelişime değişime açık varlıklarız
Elimizde sunger kalmadi, sungerin maliyeti cok yuksek

Yönetici özelinde konuşursak, birilerine müsamaha gösterdiğinizi kabul etmediğiniz sürece forum olarak çok kan kaybedersiniz. Bir kaç üye var, buraya sadece karşıt ideolojiye kin kusmak için gelip akabinde sürekli mağduru oynayan. Daha da kötü olan durum ise yöneticilerin bunu ''göz ardı'' etmesi.

Buraya kendimle alakalı sayısız örnek atabilirim, zamanında attım da. ''Haksız banlandım'' değil, karşı taraf ban yemesi gerekirken banlanmadı diye. Burada herkesin bir siyasi görüşü var. Herkes eğri ya da doğru siyasi görüşünü savunuyor. Sen bir yönetici olarak karşıt ideolojiden kişiyi kışkırtıp akabinde hakaret edersen üyelerde senden güç alır ki alıyorlar da ve göz de yumuluyor. Burada çıkıp AKP li üyelerin haksızlığa uğramadığını iddia eden varsa kördür.

Kendi adıma örnek verecek olursam, bir konuda akplilere yapılan hakareti raporladığımda bir yönetici gelip benim raporladığım mesajı dalga geçer gibi beğendi, işlem yapmadı. Bende madem bu kelime serbest dedim aynı kelimeyi kullandım. Anında mesajım silinip uyarı geldi. E ben bu mesajı raporladığım halde işlem yapmadınız ben kullanınca neden siliniyor dediğimde yönetici arkadaşlar o mesajı farklı yorumlamıştır dedi. Yöneticiler olarak burada haksızlık yapılmadığını iddia edebilir misiniz?

Ban olayıma gelince, Karga alenen forum ortasında ''s. git'' küfrünü kullandı. Raporladım ve saatler sonra sadece mesajı editlendi. Banlamayacak mısınız dedim, Ender'e dahi mesaj attım ( o zaman yöneticiydi ) görmezden geldiler yine banlamadılar. Sonrasında ben küfür ettim ve banladılar. Buradaki sorun benim banlanmam değil onun banlanmaması. Sonrasında X bana özelden ulaşıp yaptığın ayıptı dedi. Ona durumu aynı yukarıdaki gibi özetlediğimde bana neden söylemedin dedi. Sen hariç bütün yöneticilere söylediğimi belirttim. Banım açıldı sonrasında ne oldu? Adam yine banlanmamış. Bende yöneticilere giydirdim ve banlandım.

Burada kimsenin ideolojisine, siyasi görüşüne hakaret etme, buna müsamaha göstermenize hakkınız yok. En azından her mesajınızda dile getirdiğiniz biz adiliz kelimesine dayanarak söylüyorum bunu. Ayıpmış gibi AKP li yaftası vuruluyor bir de, ki benim en yakınlarım ne kadar nefret ettiğimi çok iyi biliyor. Twitter'dan uyarı alacak kadar nefret ettiğimi de. Ama bu bana AKP'ye hakaret etme hakkı doğurur, oy verenlerine değil.

Yöneticiler olarak kendi hatalarınıza bakın. Kendinizi sorgulayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri