Forumsaldan buraya gecişte mesaj sayımı birisi 5-6 bin düşürmüştü ama kimse ilgilenmemisti o geldi aklıma. Birisi bilerek yapmış gibi nedense sadece bana olmustu. Birde web arşiv kayıtlarını sunmama rağmen. Sanki salliyoruz 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sezom özel üye olmalıydı.... Düz üye nedir onca mesaja......Tek UYE'ler ne poh yiyecek
One ya oyle UYE. Bana gina geldi bundan. Eskiden bari altin gumuslugumuz vardi hallo??
Dedigim tamda bu. 10 senelik uyelik adamlar beni UYE YAPMISO kadar emek vermişim ama emektar üyenin ne özellikleri var bilmiyorum...
Kim nerede bölümünü bile göremiyorum....
Bana özel kıyak olsa olmaz mı.....
HİÇ... konuş kız sezen... kadın haklı...Dedigim tamda bu. 10 senelik uyelik adamlar beni UYE YAPMIS
Itirazim var.
Kanka geçen sene getirilmişti ya yanlış hatırlamıyorsam ya yosundu ya da lefty emin değilim ama
Arkadaşlar bu kuralın duyurusu çok uzun zaman önce bu başlıkta yapılmıştı ve öneri o günkü yönetimin ortak kararı olarak da onaylanmıştır. Tek bir yöneticinin kararı değildir ancak ilk önerinin kimden geldiğini bilmiyorum.tam tahmin ettiğim gibi lgljddjjd
ya birinci sayfada platin üye için nick altı yazısı varmış@scope nick alti yazisi ekleyebiliyormuyuz?
Tamamdir haciya birinci sayfada platin üye için nick altı yazısı varmış
şu an hakkın var aynen ekletebiliyosun
olaya o kadar uzağım ki eskiler bilir yazıyorum ya iaşdfkhşiadkfh
benim şu an o kadar yetkim yok istediğin şeyleri diğerlerine yaz
Özlemin kırmızı rankını da ben alayım.Emektar rankını alırmısınız üye olarak kalmak istiyorum
Sırf sen kırmızı ol diye ayrıldım bakÖzlemin kırmızı rankını da ben alayım.
Yeni yönetici gelince benden akın söz veriyorum küsmem....
Elmas yapsınlar mesaj sayın yetiyorSırf sen kırmızı ol diye ayrıldım bak