Yeni Üye Grupları Yetkilendirme ve Ayrıcalıkları hk Bilgilendirme

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forumun en yakışıklı erkek üyesi rankını hak ettiğimi biliyorum ama böyle şeylere gerek yok, düz üye takılırız biz. niteliği niceliğe tercih ederim, bedenim ayna da kendini izler ama ruhumun ayna karşısında geçirecek vakti yoktur, öyle de alçak gönüllüyüm.

forumun en yakışıklı erkek üyesi rankını hak ettiğimi biliyorum ama böyle şeylere gerek yok, düz üye takılırız biz. niteliği niceliğe tercih ederim, bedenim ayna da kendini izler ama ruhumun ayna karşısında geçirecek vakti yoktur, öyle de alçak gönüllüyüm.

Sen düz üye isen benim hâlen üyelik onayı bekliyor olmam lazımdı. AB'ye alınmayan Türkiye gibin...

seni, tekrar içeride görmek isteriz np.... bizden biri, katıksız....
Sağolsun arkadaşlar teklif ettiler. Ama bir şeyler yapmak için yönetici olmam gerekmiyor dedim. Yönetici olmam durumunda da devamlı ilgilenmem gerekecek. Şimdi işim çıkar 3-5 gün giremem filan, bu defa da ayıp olur arkadaşlara, mahcup olmayayım. ^^

Mazlum seni bu hayatta çok üzerler. Bu kadar idealist olma…

Öncelikle ranklar güzel. Emek veren arkadaşlara teşekkürler fakat eleştirilerim de olacak.

Forum yeni devralındığında en çok şikayet edilen konu renklilikti hatta buna direkt el atıldı ve sadelesme yoluna gidildi tekrar eskiye donulmesindeki mantığı anlamadim. Yıllanmış, yorum ve tartışmanın yoğun olduğu bi forumuz sadelik isteyen bi forumuz haliyle. 2000 li yılların forum modasını gündem etmek manasiz ve karışık geldi bana. Aramızda 'elmas üye olayım bi an önce" diye ilke edinecek üyeler olduğunu sanmıyorum eski zamanlardaki gibi.
Onun dışında emektar üyelere bakış açınız hükümetlerin emeklilere bakış açısı gibi. Ben mesela mesaj sayıma göre altın üye kategorisindeyim fakat hala emektar rankımdan ötürü mesajlarımı sınırsız editleyemiyorum bile. Emektar üyeleriniz sıfır karşılıkla bu foruma emek vermis, iyi yerlere gelmesini sağlamış üyelerdir. Kendimi bi kenara koyayım angie Gülse popülerdi mesela forumsalda. Konu açarlardı "X ünlünün boyu ne" falan diye googleda çok arandığı için de ciddi üye çekerdi. Bi emektar üye kim nerede online listesini detaylı görmelidir, kendi konusunu istediği gibi optimize edebilmelidir (taşımak da dahil) hatta cevap yazma yetkisi olmamak kaydıyla rapor odasını bile görebilmelidir diye düşünüyorum. Yanı forumculuk bittiği için bunun da önemli yok esasen biz bizeyiz sonuçta fakat ben kendi mesajlarımı editlemeyebimek istiyorum en azından. Yok hala süs ranki olarak kalacaksa Altın üye olarak devam etmek isterim teşekkürler. @Swat

Son düzenleme:
ben simdi ne üyeyim bilemedimki
benim en iyi sevdigim üyelik standart üye

Sağolsun arkadaşlar teklif ettiler. Ama bir şeyler yapmak için yönetici olmam gerekmiyor dedim. Yönetici olmam durumunda da devamlı ilgilenmem gerekecek. Şimdi işim çıkar 3-5 gün giremem filan, bu defa da ayıp olur arkadaşlara, mahcup olmayayım. ^^
Senin rengine gurban hevale.

Ben de normal üye olmak istiyorum bu sarı çok cart

Bende bişey varmı bi özellik mesaj değiştirmek olur üyelerin yazdığı yazıları sabote etmek olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri