Düz üye olmak istiyorsun diye ksksn
Ben de düz üye olmak istiyorum. GSM No gönderip yasaklanmama sebep olabilirsin. Teşekkürler.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Düz üye olmak istiyorsun diye ksksn
Gsm no yollarsam ben banlanırım. Bu sefer gsm no yollarım tıkanır ama sen bilirsin…Ben de düz üye olmak istiyorum. GSM No gönderip yasaklanmama sebep olabilirsin. Teşekkürler.
Gsm no yollarsam ben banlanırım. Bu sefer gsm no yollarım tıkanır ama sen bilirsin…
forumun en yakışıklı erkek üyesi rankını hak ettiğimi biliyorum ama böyle şeylere gerek yok, düz üye takılırız biz. niteliği niceliğe tercih ederim, bedenim ayna da kendini izler ama ruhumun ayna karşısında geçirecek vakti yoktur, öyle de alçak gönüllüyüm.
Sen düz üye isen benim hâlen üyelik onayı bekliyor olmam lazımdı. AB'ye alınmayan Türkiye gibin...
Sağolsun arkadaşlar teklif ettiler. Ama bir şeyler yapmak için yönetici olmam gerekmiyor dedim. Yönetici olmam durumunda da devamlı ilgilenmem gerekecek. Şimdi işim çıkar 3-5 gün giremem filan, bu defa da ayıp olur arkadaşlara, mahcup olmayayım. ^^seni, tekrar içeride görmek isteriz np.... bizden biri, katıksız....
Doğum tarihini yanlış yazanlar da bu durumda düzenlemeliler çünkü o tarihe göre rank eklenecek demektir.BİLGİLENDİRME: Mutlu Yıllar rankı doğum tarihinize göre otomatik atanmaktadır.
Senin rengine gurban hevale.Sağolsun arkadaşlar teklif ettiler. Ama bir şeyler yapmak için yönetici olmam gerekmiyor dedim. Yönetici olmam durumunda da devamlı ilgilenmem gerekecek. Şimdi işim çıkar 3-5 gün giremem filan, bu defa da ayıp olur arkadaşlara, mahcup olmayayım. ^^