Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tankım mı SjsjsjssjAyy maden ocağı bildirgesi kjkhkhkh
o değil de @Serçe sen üç yıllık üyesin niye hala bir tankın şey pardon rankın yok!
Rankcık jhkjjhjhTankım mı Sjsjsjssj
elmaslara kitli konulara yazabilme özelliği getirin, aşırı canımı sıkıyor bu durum, bir konu var, kitli, ya silin çöpe atın ya kilidi açın, artık yeter, cennet geçireceğim.
Mesajla yükseliyor. Mesaj yaz sürekli jfjfjRica etsem beni bi swattan daha yüksek ranka yetkilendirir misiniz bir şey denicem…
1 haftadır deniyorum yoruldum -_-Mesajla yükseliyor. Mesaj yaz sürekli jfjfj
kim nerede online ney
buradayız işte
Yani bak Süreyya Sezen yabani kaç yıllık forumcular en az üç ban hakkı olmalı dördüncüde alsınlar rankı daha mantıklı bence kjkjniye veriyor, banlanmasalardı kardeşim......
kaç yıllık forumcular niye banlanıyor.... hayır kabul etmiyorum, bugün çıkıntılık günüm öbjbjjbjbYani bak Süreyya Sezen yabani kaç yıllık forumcular en az üç ban hakkı olmalı dördüncüde alsınlar rankı daha mantıklı bence kjkj
Tamam reyizzkaç yıllık forumcular niye banlanıyor.... hayır kabul etmiyorum, bugün çıkıntılık günüm öbjbjjbjb