Yeni Üye Grupları Yetkilendirme ve Ayrıcalıkları hk Bilgilendirme

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumsaldan buraya gecişte mesaj sayımı birisi 5-6 bin düşürmüştü ama kimse ilgilenmemisti o geldi aklıma. Birisi bilerek yapmış gibi nedense sadece bana olmustu. Birde web arşiv kayıtlarını sunmama rağmen. Sanki salliyoruz :)

O kadar emek vermişim ama emektar üyenin ne özellikleri var bilmiyorum...
Kim nerede bölümünü bile göremiyorum....
Bana özel kıyak olsa olmaz mı.....

Tek UYE'ler ne poh yiyecek

One ya oyle UYE. Bana gina geldi bundan. Eskiden bari altin gumuslugumuz vardi hallo??
Sezom özel üye olmalıydı.... Düz üye nedir onca mesaja......

Kanka geçen sene getirilmişti ya yanlış hatırlamıyorsam ya yosundu ya da lefty emin değilim ama

tam tahmin ettiğim gibi lgljddjjd
Arkadaşlar bu kuralın duyurusu çok uzun zaman önce bu başlıkta yapılmıştı ve öneri o günkü yönetimin ortak kararı olarak da onaylanmıştır. Tek bir yöneticinin kararı değildir ancak ilk önerinin kimden geldiğini bilmiyorum.

Dipnot:
-Hata alan kullanıcılarımız lütfen bu konudan bildirsin.
-Mesaj sayısını yükseltmek için yazılan alakasız postlar silinecektir bilginize...
-Banlanan üye geri döndüğünde üye olarak devam edecek, terfi grubundan yararlanamayacaktır.

Sonuç olarak konuya çok sayıda yorum da geldiğine göre yapılan bildirinin okunmuş olması gerekiyor. O gün itibari ile de uzaklaştırma alan üyelerin rankları iptal edildi. Sistemsel bir sorun mu bilemiyorum ancak Yabani, Yaren, Ahura örneğinde gördüğümüz gibi iptal edildiği halde bazı ranklar eski haline dönmüş.

@HosgeldinHarunAbi yönetimin bu kural ile ilgili yeni bir düzenleme yapacağını duyurdu. Ben de yönetimde değilim artık ve yönetimsel konulara karışmam hiç doğru değil fakat nickim geçtiği için açıklama yapmak zorunda kalıyorum. Lütfen yönetimin yeni duyurusunu bekleyip bu konuyu kapatalım.

Sevgili Lefty gereken açıklamaları yapmış arkadaşlar.

Burada ben de yaptım

Konu içindeki mesaj 'O değil de...'
O değil de...

Zorlama kaos çıkarmaya çalışıyorsunuz. Lütfen devam ettirmeyin yahut bunun üzerinden hakaret etmeyin bizlere. Eleştiri amenna bizi ileri taşır ama hakarete tolerans göstermeyeceğiz.

Çalıştığım firmada BG’ların birleşmesi sonucu oluşan organizasyon yapı değişikliği bile bu kadar problem olmadı. Altı üstü forum üyeliği djdkdlsjdkdj

2010 forumsalda ,"Konu tekrarı, konu kilit" isterisinin olduğu zamanlarda bile yoktu bu deli saçmalığı.
Üyeyse üye, daha bi faydaliysa özel üye.
Bitti gitti.
Saçma sapan bi renk cümbüşü.
Oto klavye hatası yapiyoruz, kendi mesajımı editlemek için bilmem kaç bin mesajım olacak, sanki FBI peşimde.
Çocukça.

bize ayrı bi yer yapmışlar
fakirleri almıyorlar

@scope nick alti yazisi ekleyebiliyormuyuz?
ya birinci sayfada platin üye için nick altı yazısı varmış
şu an hakkın var aynen ekletebiliyosun
olaya o kadar uzağım ki eskiler bilir yazıyorum ya iaşdfkhşiadkfh
benim şu an o kadar yetkim yok istediğin şeyleri diğerlerine yaz

ya birinci sayfada platin üye için nick altı yazısı varmış
şu an hakkın var aynen ekletebiliyosun
olaya o kadar uzağım ki eskiler bilir yazıyorum ya iaşdfkhşiadkfh
benim şu an o kadar yetkim yok istediğin şeyleri diğerlerine yaz
Tamamdir haci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri