Yeni Üye Grupları Yetkilendirme ve Ayrıcalıkları hk Bilgilendirme

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emeklilikte Yosun’a takılanlardan olduk. Emektarlar için ne var acaba bir özet geçseniz, zira bir şey göremiyorum : ddd
:=)))))))))) sesli güldüm buna bunu düşüneceğim mutlaka bir yol bulurum:p

şu kadar mesaj atarsan şu rankı alırsın, böyle yaparsan şu rengi alırsın zımbırtıları çağ dışı kalmadı mı artık ? millet böyle basit şeylerle ilgilenmiyor bence, 10-15 sene evvelki küçük detaylardı bunlar.

ya böyle şu kadar mesaj atarsan şu rankı alırsın, böyle yaparsan şu rengi alırsın zımbırtıları çağ dışı kalmadı mı artık ? millet böyle basit şeylerle ilgilenmiyor bence.
pavyona götürem seni ? eve dansöz isteme ama ben cağırdım gelmiyorlarmış

Normal üyeyken de online listesi bu sekildeydi bir farkı yok sklsk

şu kadar mesaj atarsan şu rankı alırsın, böyle yaparsan şu rengi alırsın zımbırtıları çağ dışı kalmadı mı artık ? millet böyle basit şeylerle ilgilenmiyor bence, 10-15 sene evvelki küçük detaylardı bunlar.
sadeleşmeyi sevmiyor bizim üyelerimiz maalesef, geldiğimizde kaldırmıştık bu zımbırtıları ama yoğun istek :p

ayıpsın :)) hallederiz

cansın. bizim tema işi ne oldu ?

sadeleşmeyi sevmiyor bizim üyelerimiz maalesef, geldiğimizde kaldırmıştık bu zımbırtıları ama yoğun istek :p

hep bu forumsalcılar değil mi ? böyle şeyler istediklerini mi deklare ettiler ? wow çok elit çok bırjıvalar. bence sadelik kadar gösterişli bir şey yoktur. minimalizm ayağına filmi ucuza getiren adam da değilim ama ha, ahaha.

cansın. bizim tema işi ne oldu ?

hep bu forumsalcılar değil mi ? böyle şeyler istediklerini mi deklare ettiler ? wow çok elit çok bırjıvalar. bence sadelik kadar gösterişli bir şey yoktur. minimalizm ayağına filmi ucuza getiren adam da değilim ama ha, ahaha.
bekliyorum ne olacak :) sanırım o ürün baya kusurlu bir kac alan arkadaş olmuş sürekli hata verip durmuş, sen logoyu yosuna ver istersen değişelim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri