Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

Ay bu berbat bir filmdi.Brazen (2022) -3.9
Klişelerle dolu bir netflix filmidir. unutulmaz cinayet romanlarının yazarı Grace bir cinayete şahit olur. sevgilisi cinayet büro amiri Ed Ç. bu olayı çözerken kendini bu soruşturmaya dahil ettirir ve sonra olaylar gelişir. gece on ikiden sonra televizyonda yayınlanan cinayet dizilerinin bir bölümü gibi filmdir.
Ekli dosyayı görüntüle 52357
kendi vücudunu göstermek için bir film yapmışAy bu berbat bir filmdi.
Genclik idollerimden Alissa yi böyle kötü bir produksiyonda görmek beni hayli üzdü.
Prodüktör de kendisi isin ironisi.
Ben de öyle düsündüm.kendi vücudunu göstermek için bir film yapmış
artık aynı şeyleri de düşünmeye başladık, farkında mısın?Ben de öyle düsündüm.
Bi de polise bilgiclik taslamalari yok muydu?
Ay tanrim dedim ya.

Bunu da izledim.Spirited Away (2001) - 8.6
Etkileyici bir anime diyebiliriz. Hayal gücü, mistik bir havası ve hikayesiyle kendini izlettiriyor. Filmin güzel tarafı kızın ailesinin yemekleri görünce yemesi ve kızın onları sahip yemeklerden yememesi konusunda uyarmasıydı. Bazen yetişkinler yetişkin olarak kalamıyor maalesef. Chihiro'nun ailesinin bedenlerini kurtarmak için bir cadıyla yaptığı anlaşma ve bir takım ruhsal, spasal olaylar... Yayınlandığı yıl izleseydim belki gece rüyama girecek sahneleri olabilirdi evet ama şimdi izlediğimde bana gerçekten hikayesi sağlam bir anime izlenimi verdi.
Ekli dosyayı görüntüle 52462