Yeni bir film / dizi izledim.

Konu sahibi son olarak 1030 gün önce görüldü
The Frankenstein Chronicles

Vis a vis biraz baktım ama siz bakmayın.
Film izlerken öpüşme sahnelerinde ekranı elinde gazeteyle kapayan çocuklarız bu sahneler çok gelir bize.
Filmde la casa de papel'in köpekciği Nairobi de oynuyor Saray Vargas ismiyle.
İspanya yapımı dizi.

seriden bağımsız bir film olmuş. izleyip geçmelik.

Çanakkale Yolun Sonu (2013) - 7.2

Film, Çanakkale Savaşı türünde çekilen belgesel olmayan ve hikayeyle izleyiciye aktarılan bir film olmuş. Normalde Çanakkale ile ilgili tüm filmlerde bilgi ve bütün olaylara girme durumu yüzünden film olmaktan çıkıp bir anlatıya dönüşüyordu. Burada olaya bir film olarak yaklaşılmış. Gürkan Uygun karakteri almış yürümüş gitmiş. Cephane sahnesi evet bira fazla abartı ama en azından film. Berrak güzel oyuncu evet ama burada Behice hemşire olarak bir tık sırıtmış. Filmden bağımsı Gürkan Uygun % Berrak Tüzünataç ikili olarak eğreti durmamış mı ya...
Diğer Çanakkale filmlerinden iyi, ortalamanın bir tık üstü olan film.

Ekran görüntüsü 2021-02-21 204049.jpg

The Playbook (2020) - 7.5

Spor alanında önemli işler yapan koçların yaşamlarında kendileri için belirledikleri hayat kurallarını anlatan mini spor belgeseli.

jose mourinho, jill ellis, patrick mouratoglou, dawn staley ve glenn rivers'tan oluşan beş bölümlük bir seri. Doğal olarak en çok Jose Mourinho insanı meraklandırıyor ama Serana Williams'ın hocası Patrick Mouratoglou bölümü de fena değildi.

Sporu sevenler beğenecektir.

Favori bölümüm;

1613929775792.png

Erased (2016)
12 bolumluk anime, her bolum 22 dakika. Son 3 bolumu harikaydi.
7.5/10 puan benden

The Punisher (2004) - 6.4

Marvel beklediği etkiyi alamamış olacak ki 2004 yılından sonra bu filmin devamını çekmemiş. Filmde kahraman karakterden çok ailesinin intikamını almaya çalışan bir ajanı izliyoruz. Aslında Marvel filmi gibi değil de normal bir aksiyon & suç filmi gibi bir filmdir. Hikayesi olan, filmde bu hikayeyi ana tema olarak alan ve filmin sonunda hikayesini tamamlayıp biten bir film. İntikam ve aksiyon sevenler için izlenebilir, zaten nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Filmin sonunda Frank'in içtiği viskinin markası "Wild Turkey" detayını nedendir bilinmez fark etmiş bulundum.

Ekran görüntüsü 2021-02-27 215503.jpg

Masum (2017) - 8.4

Kadrosu çok güzel dizi. Müzikler çok güzel seçilmiş, jenerik bile atlamak istemiyorsunuz. Senaryo güzel ama kurguda kopukluklar var. ilk iki üç bölüm çok iyi gidiyor baya merak ettiriyor, finale kadar merakla gidince final biraz tatmin etmiyor.
Çok fazla flashback yapılıyor.
Nur Sürer kendisinden nefret ettirecek kadar gıcıklık rolünü iyi oynamış.
Dizinin en masumu Cevdet komiser rolüyle Haluk Bilginer'e yine hayranlık duyuyorsunuz.
Okan Yalabık şizofren rolünü çok iyi oynamamış mı ya?

İki tane olmaması gereken nokta var.
Selim'in ölmemesi saçmaydı. Madem Selim ölmedi, Taner neden Emel'i öldürdü. Selim'in dirilmesi olmamıştı.
Rüya ve Selahattin olayı tamam güzel bağlanmıştı ve şaşırtıcıydı ama hikayesi çok havada kalmadı mı? Rüya neden o hayatı yaşamak zorunda? o kısım havadaydı.

Ekran görüntüsü 2021-02-27 215834.jpg

John Wick 3 ü izledim
Daha önce ki seriler harikaydı bu ise bir tık daha yukarı taşımış.
2 saatin hemen hemen tamamı aksiyonla geçiyor. Ben izlerken Yoruldum. Çekilirken yorulmamışlar mı. Büyük emek harcanmış

Masum (2017) - 8.4

Kadrosu çok güzel dizi. Müzikler çok güzel seçilmiş, jenerik bile atlamak istemiyorsunuz. Senaryo güzel ama kurguda kopukluklar var. ilk iki üç bölüm çok iyi gidiyor baya merak ettiriyor, finale kadar merakla gidince final biraz tatmin etmiyor.
Çok fazla flashback yapılıyor.
Nur Sürer kendisinden nefret ettirecek kadar gıcıklık rolünü iyi oynamış.
Dizinin en masumu Cevdet komiser rolüyle Haluk Bilginer'e yine hayranlık duyuyorsunuz.
Okan Yalabık şizofren rolünü çok iyi oynamamış mı ya?

İki tane olmaması gereken nokta var.
Selim'in ölmemesi saçmaydı. Madem Selim ölmedi, Taner neden Emel'i öldürdü. Selim'in dirilmesi olmamıştı.
Rüya ve Selahattin olayı tamam güzel bağlanmıştı ve şaşırtıcıydı ama hikayesi çok havada kalmadı mı? Rüya neden o hayatı yaşamak zorunda? o kısım havadaydı.

Ekli dosyayı görüntüle 29343
Çok merak etmiştim bu diziyi ama bir türlü başlayamadım. Bak yine aklıma geldi... Belki bir gün başlarım.

Çok merak etmiştim bu diziyi ama bir türlü başlayamadım. Bak yine aklıma geldi... Belki bir gün başlarım.
Başlamak için bir sebep arıyorsanız oyuncuların sıralı listesine bir bakın derim Aze hanımcım

• Beğen
Tepkiler: Aze
Başlamak için bir sebep arıyorsanız oyuncuların sıralı listesine bir bakın derim Aze hanımcım
Oyuncuları biliyorum hatta senaristine kadar... Zaten o nedenle de izlemek istemiştim de üşendim biraz izlenecek çok dizi film var arif bey, sırası gelince bakacağım izlediğimde yorumu yenilerim.

Oyuncuları biliyorum hatta senaristine kadar... Zaten o nedenle de izlemek istemiştim de üşendim biraz izlenecek çok dizi film var arif bey, sırası gelince bakacağım izlediğimde yorumu yenilerim.
Her zaman bekleriz Aze hanım...

• Beğen
Tepkiler: Aze
Ammar (2014) - 4.0

İsmi olan oyuncuları bir araya getirip yine korkutmayan korku filmi yapmışlar. Kahramanlar yine klasik hafta sonu için bir eve tatile giderler ve sonra olaylar olaylar... Kurgu yok, senaryo yok, korku yok, eve toplayalım hepsini bir şekilde ilerler demişler. Filmin sonundaki çakma hollywood iblis görüntüleri güldürdü. Halil Sezai yoldan geçen adamı oynamış konuk oyuncu olarak, ne alaka çözemedim.

Ekran görüntüsü 2021-03-01 000047.jpg

Bonus: Halil Sezai (Eşi oynadığı için konuk oyuncuymuş)

Ekran görüntüsü 2021-03-01 000127.jpg

Koğuş Akademisi (2013) - 3.5

Birden fazla iyi oyuncuyu bir araya getirelim de senaryo olmasa bile çekeriz filmi düşüncesiyle toplanmışlar ama olmamış yani. Filmin tek iyi yanı Erdal Tosun'un korsan cd tezgahındaki satıcı replikleridir. (brad pitt'i kim sevmez? - edward norton sevmez vs gibi) Hele bir sonu var ki ansızın, anlamsız ve bir yere bağlamadan. Hiç mi olmamış? hiç olmamış.

Ekran görüntüsü 2021-03-01 000531.jpg

Geri