Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

Vera hanımcım izlemiştim, gerim gerim gerilip strese girmiştim izlerken. Bunlar kaçarken ben gerilmiştim yaİzle derim @ArifÇ. , izlemediysen
Ben çok keyif almıştım ama ya adamın karizma da fenaaa .OVera hanımcım izlemiştim, gerim gerim gerilip strese girmiştim izlerken. Bunlar kaçarken ben gerilmiştim ya![]()
ya olayımız bu mu şimdi ladjaldjasBen çok keyif almıştım ama ya adamın karizma da fenaaa .O
Ahahha tamam tamamya olayımız bu mu şimdi ladjaldjas
Çok merak etmiştim bu diziyi ama bir türlü başlayamadım. Bak yine aklıma geldi... Belki bir gün başlarım.Masum (2017) - 8.4
Kadrosu çok güzel dizi. Müzikler çok güzel seçilmiş, jenerik bile atlamak istemiyorsunuz. Senaryo güzel ama kurguda kopukluklar var. ilk iki üç bölüm çok iyi gidiyor baya merak ettiriyor, finale kadar merakla gidince final biraz tatmin etmiyor.
Çok fazla flashback yapılıyor.
Nur Sürer kendisinden nefret ettirecek kadar gıcıklık rolünü iyi oynamış.
Dizinin en masumu Cevdet komiser rolüyle Haluk Bilginer'e yine hayranlık duyuyorsunuz.
Okan Yalabık şizofren rolünü çok iyi oynamamış mı ya?
İki tane olmaması gereken nokta var.
Selim'in ölmemesi saçmaydı. Madem Selim ölmedi, Taner neden Emel'i öldürdü. Selim'in dirilmesi olmamıştı.
Rüya ve Selahattin olayı tamam güzel bağlanmıştı ve şaşırtıcıydı ama hikayesi çok havada kalmadı mı? Rüya neden o hayatı yaşamak zorunda? o kısım havadaydı.
Ekli dosyayı görüntüle 29343
Başlamak için bir sebep arıyorsanız oyuncuların sıralı listesine bir bakın derim Aze hanımcımÇok merak etmiştim bu diziyi ama bir türlü başlayamadım. Bak yine aklıma geldi... Belki bir gün başlarım.
Oyuncuları biliyorum hatta senaristine kadar... Zaten o nedenle de izlemek istemiştim de üşendim biraz izlenecek çok dizi film var arif bey, sırası gelince bakacağım izlediğimde yorumu yenilerim.Başlamak için bir sebep arıyorsanız oyuncuların sıralı listesine bir bakın derim Aze hanımcım
Her zaman bekleriz Aze hanım...Oyuncuları biliyorum hatta senaristine kadar... Zaten o nedenle de izlemek istemiştim de üşendim biraz izlenecek çok dizi film var arif bey, sırası gelince bakacağım izlediğimde yorumu yenilerim.