ÜSözlük YeLda

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Teşekkür ediyorum Sevgili Leftyciğim mevcut yoğunluğum üzerine ufak bir sağlık problemim söz konusu. Kendimi daha iyi hissettiğim vakit burda olacağım. İncecik mesajin için tekrar teşekkür ediyorum, sağlıcakla kal. Sevgiler.
Geçmiş olsun Yeldacığım, dilerim en kısa sürede atlatırsın. Acil şifalar diliyorum, sevgiler.

Özlü sözlerine aç kaldık, kuruduk. Sağlıklı bir şekilde foruma dönmesini bekliyorum.
Kitaplığa bakamıyorsan bana bağışlayabilirsin :)

Çok naif bir hanımefendi. Varlığı ile göze batmadan belki de gizli bir hazine misali yüreğini hissettirir.
Bir yeri katlanılır kılan işte böyle gizli hazinelerdir.
Tasavvurumda canlanan ifade ile zarafetine şükranlar sunuyorum.
İyi ki varsınız.:emoji_tulip:

Çok naif bir hanımefendi. Varlığı ile göze batmadan belki de gizli bir hazine misali yüreğini hissettirir.
Bir yeri katlanılır kılan işte böyle gizli hazinelerdir.
Tasavvurumda canlanan ifade ile zarafetine şükranlar sunuyorum.
İyi ki varsınız.:emoji_tulip:

Sevgili @Çavla n mutluluk duydum hakkımdaki zarif düşüncelerinizi okuyunca. Öylesine donanımlı ve kaliteli bir kumaşa sahipsiniz ki keyifle takip ediyor ve fikirlerinizden mümkün olduğunca istifade etmeye çalışıyorum.
Siz de iyi ki varsınız daha çok görebilmek dileğiyle, sıhhatle kalın.

pek eylemli olduğuna tanık olmadım, birbirinden esinlenmişçesine kanaatleri de buna bağlıyorum. emin olamıyorum ve dahi bilmiyorum fakat hissediyorum ki "modası geçmeyen tek şey efendiliktir" söylevindeki gibi eylemsizlik paha etmiş.
kimselerde çıkıp dememiş ki; maşallah gözleri derin ve hisli bakıyor.
şaşırtıcı ve hayret verici; o'nu birine benzetiyorum keza o olmadığını da biliyorum.
yolu ve bahtı açık olsun.

Bir ortama girdiginde butun dikkatleri uzerine cektigine eminim
Cok guzel kendileri

@yeLda cığım nerelerdesin? Her şey yolundadır umarım, sevgiler...

Canım @Lefty teşekkür ediyorum. Her şey yolunda sadece hayatımın en yoğun sürecini yaşamaktayım. Sevgiler, sıhhatle kal.

uzun zamandır denk gelemiyoruz. ben ya da bir başkası dahi yokken hanımefendiliğinden bir şey eksildiğini sanmıyorum. saygı çerçevesinin görünmeyen eli yelda hanımdır. bu konuda kendisiyle beraber lefty ve dilasa hanımı da unutmamak gerekir. benim nazarımda bu üçlü şampiyonlar liginin 3 büyük takımı gibidir. umarım her şey yolundadır yelda, sevgiler..

@yeLda cığımın en fazla takdir ettiğim yönü; olayları olabildiğince iyi tarafından görme çabası ki bu özellik her insanda bulunmuyor.
Kalbinden kimse için kötü düşünce geçeceğine ihtimal vermiyorum ancak bazen onu kırmaya çalışanlar çıkabilir çünkü ne yazık ki bazı insanlar sadece kötülük ve art niyet ile beslenebiliyorlar.
Foruma varlığı ile zenginlik katıyor ve yoğun temposu bitince daha çok aramızda görmek isteriz, sevgiler...

@yeLda cığım her şey yolundadır dilerim, yorumlarda seni göremeyince merak ediyorum fakat yoğun olduğunu da biliyorum.
Sevgiler...

Aklıselim, sakin ve duruşunu her zaman beğendiğim biridir Yelda. Çok az ama öz yorum yapar.

Çok objektif saygı duyulası ve sevilesi

@yeLda cığımı özledik ancak tahminimce yoğun bu aralar ve iki ay sürecek dediğini hatırlıyorum.
Kendisine kolaylıklar diliyorum, sevgiler...

özlemediyse de vardır bir sebebi, zarafeti sağ olsun.
anıyorsa aklı beni yüreğinden, bilirim.
saklıdır çehresinden..
bir yelda tanıdım. en hanımefensinden,
kalp bu, attıkça var olsun.

Geri