Tanışmanın üzerinden o kadar çok zaman geçmiş ki, hatırlamakta zorlanıyorum. Sanırım çocuktuk

sanal dünyanın büyülü olduğu dönemler.. bir mesajın iki kontör olduğu dönemlerde, telefon ile konuşurken diğer dakikaya geçmesin, fazla kontör gitmesin diye elli beşinci saniyede telefonun kapatıldığı dönemler

ah gençlik, fakirlik gözün kör olsun ahah.
Sebebi bilinmez uzunca yıllar konuşmadık, sürekli benzer ortamlarda bulunduk ama iletişim kurmadık.. deprem felaketi yaşandığı dönemde bana ilk ulaşan kişilerden birisi oldu sevgili
@yeLda ve o an her şey değişti, kafamdaki sebebi belirsiz olan her olumsuz düşünce yok oldu.. sevgiyle kucakladık birbirimizi, çok mutlu etmişti beni, en çokta mahcup olmuştum açıkçası.. büyük bir adım atmıştı, hem büyük saygınlık kazandı, hem de gönlümü.. vefa iyidir, teşekkürler canım..
Tabii sonrası daha güzel gelişti, konuşulmayan yıllar hiç sorgulama yapılmadı, üstü çizildi ve sağlıklı bir iletişimin yolu açıldı.. keşke kelimesini hayatından çıkarmış birisi olarak, şunu dedim. Keşke daha önce konuşmaya başlamış olsaydık.. bir adım atsam olurdu.. özeleştiri yapmak iyidir, hatalardan ders çıkarmak.. ve küçük kırgınlıklar varsa, büyük felaketleri beklemeden iletişime geçmek en doğru olanı, bunu öğretti sevgili yeLda hanımcığım.. teşekkürler.
Sayfada yazılan her şeyi okudum, herkes güzel düşüncelerini ve olumlu şeyler yazmış, fazlasını hak ediyor.. ben de bu güzel sayfaya yazarak bir anı bırakmak istedim, çünkü harika bir iletişim var aramızda, hep yazdım önceleri insanlar değişken canlıdır diye, düşünceleri değişir diye, bir boşluk ve anlamsızlık sonrasında benim biricik kıymetlim oldun sevgili yeLda

Hepimizin yaşanmışlık hikâyeleri var, bizim iletişimimiz sevdiğim, değer verdiğim insanlara örnek vererek anlattığım cinsten. Çünkü içinde çok şey barındırıyor, hayatın tüm güzellikleri seninle olsun, seni seviyorum.