ÜSözlük YeLda

🕒 Konu sahibi 12 saat önce aktifti
Dengeleyici insanlardan.
Özellikle duygusal hezeyanlarda çok etkili tavsiyeleri olabileceğini düşünüyorum.
Görmek,okumak güzel.
Daha çok görüp okuyalım

@yeLda cığımı ben de merak ettim ancak zaman zaman yoğun olduğu için yazmamıştım. Forumu bırakmak gibi bir düşüncesi olursa çok üzülürüm.

Yelda hanım, lefty'in forumdan gitmemesi için ettiğimiz ricalardan sonra umarım siz gitmediniz.. kaç gündür sessiz nefesinizi hissedemiyorum... bi huylandım bu sessizliğinizden....

@yeLda cığımı ben de merak ettim ancak zaman zaman yoğun olduğu için yazmamıştım. Forumu bırakmak gibi bir düşüncesi olursa çok üzülürüm.

Teşekkür ediyorum kızlar mutlu ettiniz beni mesajınızla çok zarifsiniz. Bu sıralar biraz duygusalım sanırım. Foruma X'in daveti ve üyeliğimi açması akabinde gelmiştim. Kendisinin forumdan üyeliğini sildirmesi üzdü beni ve foruma giriş yapmak gelmedi içimden. Yoğunluğum da üzerine tuz biber oldu.

Teşekkür ediyorum kızlar mutlu ettiniz beni mesajınızla çok zarifsiniz. Bu sıralar biraz duygusalım sanırım. Foruma X'in daveti ve üyeliğimi açması akabinde gelmiştim. Kendisinin forumdan üyeliğini sildirmesi üzdü beni ve foruma giriş yapmak gelmedi içimden. Yoğunluğum da üzerine tuz biber oldu.
Yeldacığım hoş geldin.:)

Üyeliğini sildirme konusunu kendisi ile konuştuk ve yeni yönetimdeki arkadaşlar ile ilgisi kesinlikle bulunmuyor.
"Forumu vaktim olmadığı ve eşime, çocuğuma zaman ayırmak için sattım ve gelmeye devam edersem yine oyalanmış olurum." dedi ve çok da haklı...

Vakit buldukça ben de sizler için geliyorum ve sizler gelmezseniz ben de gelmem. :(

Yeldacığım hoş geldin.:)

Üyeliğini sildirme konusunu kendisi ile konuştuk ve yeni yönetimdeki arkadaşlar ile ilgisi kesinlikle bulunmuyor.
"Forumu vaktim olmadığı ve eşime, çocuğuma zaman ayırmak için sattım ve gelmeye devam edersem yine oyalanmış olurum." dedi ve çok da haklı...

Vakit buldukça ben de sizler için geliyorum ve sizler gelmezseniz ben de gelmem. :(

Canım Lefty teşekkür ediyorum açıklaman için. Sen lütfen hep gelmeye devam et sizlerin varlığı forumu çekilmez kılmaktan uzak tutan şey.

Canım Lefty teşekkür ediyorum açıklaman için. Sen lütfen hep gelmeye devam et sizlerin varlığı forumu çekilmez kılmaktan uzak tutan şey.
Söz verdiğim sizler için geliyorum yoksa burada olan biten çirkin ithamlar sebebi ile çoktan bırakmıştım.
Seni görünce ben de çok mutlu oldum ve vakit buldukça geleceğim, sen de lütfen burada ol ve merakta bırakma.:)

Saygılı üslubu ve Türkçe kullanımına gösterdiği özene hayranım.
Kalbinin temizliği her koşulda düşünce sistemine de yansıyor ve yaşamı boyunca yüreği kadar güzel insanlarla karşılaşmasını diliyorum.

Yelda'yı anlatmak gerçekten zor.Şöyle düşünün onu sanatın herhangi bir dalında anlatmak isteseniz dahi sürekli devam etmeli durmamalı.Youtubeda kesintisiz canlı müzik yayını yapan kanallar gibi.Ben şahsen deniyorum denedikçe anlatabildim mi veya anlayabildim mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum.Dibe dalmadan o berraklığa ulaşamazsınız ulaşıncada o muhteşem hazineyle karşılaşıyorsunuz.

@yeLda cığım hoş geldin... Seni göremedim diye yazacaktım ancak bugün denk geldik neyse ki.:emoji_purple_heart::emoji_purple_heart::emoji_purple_heart::emoji_purple_heart::emoji_purple_heart:

@yeLda cığım hoş geldin... Seni göremedim diye yazacaktım ancak bugün denk geldik neyse ki.:emoji_purple_heart::emoji_purple_heart::emoji_purple_heart::emoji_purple_heart::emoji_purple_heart:

Hoş buldum Leftyciğim foruma verdiğim her ufak es tarafından muhakkak hissediliyor. Tıpkı senin forumda olmayışının bende yarattığı etki gibi. Biraz canının sıkılmış olduğunu görüyorum lütfen hiçbir şeyi sorun etme çok kıymetlisin.

Hoş buldum Leftyciğim foruma verdiğim her ufak es tarafından muhakkak hissediliyor. Tıpkı senin forumda olmayışının bende yarattığı etki gibi. Biraz canının sıkılmış olduğunu görüyorum lütfen hiçbir şeyi sorun etme çok kıymetlisin.
Hoş geldin.:) Sensiz olmuyor ve gözüm hep arıyor.
Teşekkür ederim @yeLda cığım. Sıkılmış gibiydi ancak çözüldü. Sen de çok kıymetlisin ve lütfen arada ses ver. :emoji_purple_heart:

Ne güzel biri hem fikren hem fiziken :*
Ayrıca ne güzel gözlemleyip tasvir ediyor herkesi. Yorumları hep okumaya değer biri. Nazik uyumlu eğlenceli sakin..
Ondan bildirim alınca gülümsüyorum hemen çünkü aynı şeylere beraber gülüyoruz..
Severim çok hep buralarda olur inşallah

Her yönüyle güzel ve özel… Tepeden tırnağa kalite bu kadın. Üzülmemesini diliyorum. Hayatta bazen bahsettiğin gibi zor ve sancılı dönemler olabilir ama sen güçlü ol ve başar. Her zaman ışık saç böyleee <3
Denizin tadini güzelce çıkar ve yenilen :*
Seviyorum çok.

Hakkaniyetiyle temkinli, kibarlıktan örülmüş bir evi var ancak gül bahçeli. Dikeniyle kavga edenlerin açmaz bak çiçeği. Temiz bir çarşaf sermek gibi cümleleri, iletişimde ciddi, bakış açısı daima ilahi…
Unutmadan bana bir mektup borcu var, bir de fotoğraf hemi de kedili….. jdhddj

Saygılar Yelda, kedini özledik!

Hakkaniyetiyle temkinli, kibarlıktan örülmüş bir evi var ancak gül bahçeli. Dikeniyle kavga edenlerin açmaz bak çiçeği. Temiz bir çarşaf sermek gibi cümleleri, iletişimde ciddi, bakış açısı daima ilahi…
Unutmadan bana bir mektup borcu var, bir de fotoğraf hemi de kedili….. jdhddj

Saygılar Yelda, kedini özledik!

Ne güzel bir tanımlama böyle, mutluluk duydum okurken yalnız mektup önceliği sende.. Ben devamını getirme sözü verdim. :)
Bu arada kedim de sizleri çok özlemiş ben burada yanıt yazarken o her zamanki gibi yanımda uyumayı tercih ediyor.

20230911_203813.jpg

Bu forumda beni yanıltmayan ender insanlardan. Duruşu, varlığı, severken, kavga ederken her halde asil ve kaliteli bir kadın. Sinirlendiği zamanda bile kalitesinden ödün verip seviyesini düşürmüyor. Hep kendisi gibi düstur sahibi insanlara denk gelsin yolu…
İyi ki tanıdım valla. Çok seviyorum. İçinden kalpler fışkırıyor sana böyle. Hep ol yanımda yamacımda. :*

Geri