ÜSözlük YeLda

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ben Yelda’yı yeni yeni tanıyorum.

Ve şunu söyleyebilirim ki, konuşurken kırmak istemeyeceğim , özenle davranacağım bir naiflikte.

Bu yorumları daha yeni görüyorum. Çok teşekkür ediyorum herbirinize, mutluluk duydum.

Hem güzel hem ağırbaşlı. Gerçi sivilceli güzel olur mu hiç, Ay'ın karanlık yüzünde sivilce varmış .pp
Forumda seviyesini, kalitesini istikrarla sürdüren ender üyelerden biridir, bunu bütün forum söyleyebilir. Nasıl başarıyor acaba bunu? Güne başlarken bu gün de seviyemi korumalıyım diye yemin mi ediyor acaba :)
Bu arada inceliğinden de taviz vermez hiç, azıcık odunlaş n'olacak (:

Franz Kafka okuyup Milena'ya mektuplar gibi yazdığım kompozisyon ödevlerini ona okumak isteyebileceğim bir kullanıcıdır Yelda hanım.

Mezarlar bile küsmüs kadinca ölen cümlesine inat, cok kadinca, cok naif ve saygideger.
Bu da onun kaderidir belki.Yelda hanima saygidan öte, hayranlik besliyorum.En olumsuz sartlarda, verimli yollari secebilecek bir insan.

Benim gerçekten hoşuma giden birisi. Nahif, nazik, güzel... Duruşu, tavrı, tarzı çekiyor insanı. Tanıma isteği uyandıran bir kadın. Uzaktan uzağa hoş buluyorum kendisini.

birbirimizi sessizce seviyor ve beğeniyoruz. kalp.

Yorum yazacak kadar tanımıyorum ama gördüğüm izlediğim kadarıyla hanımefendi,sevilen birisi.ileri görüşlü ve yanıtları ile konuya nokta koyması.

Yaşını bilmiyorum ama karakteri ve duruşuyla olgun bir kişilik, gerçekten hanım hanımcık birisi duygusal yönüyle yazdığı yazılar ise beğenimizle buluşuyor ve sıcakkanlı :)

Ben hep söyledim, yine söyleyeceğim. Yelda hanım benim felsefe öğretmenim gibi, yazı ve yorumlarda aynı hissiyatı alıyorum.

Bir iki-uc yil foruma ugramamistim ve bir kac ay once aklima geldi bir bakayim dedim. Yeni yeni uyeler gordum, ama cogu tanidik gibi geldi. Kendisi de bana Kirmizi diye bir uyeyi hatirlatmisti. Acaba o mu? Degildir ya. Ama olabilir gibi dusuncelerim vardi. Ustelik bu forumda bir o, birde ben Trabzonspor'u tutuyoruz. Herkes buraya ne yazdiysa kendisiyle ilgili gercekten katiliyorum

Bir iki-uc yil foruma ugramamistim ve bir kac ay once aklima geldi bir bakayim dedim. Yeni yeni uyeler gordum, ama cogu tanidik gibi geldi. Kendisi de bana Kirmizi diye bir uyeyi hatirlatmisti. Acaba o mu? Degildir ya. Ama olabilir gibi dusuncelerim vardi. Ustelik bu forumda bir o, birde ben Trabzonspor'u tutuyoruz. Herkes buraya ne yazdiysa kendisiyle ilgili gercekten katiliyorum

Bir kez daha bu benzetmene tanık olmuştum Sevgili Thalassa. Ve o günden sonra ben de merak ettim kendisini. Umarım sen gibi onun da aklına gelir foruma giriş yapar, bizler de kendisini tanıma fırsatı buluruz.
Ayrıca günüme enerji katan, güzel görüşlerini ifade herkese çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.

Bir kez daha bu benzetmene tanık olmuştum Sevgili Thalassa. Ve o günden sonra ben de merak ettim kendisini. Umarım sen gibi onun da aklına gelir foruma giriş yapar, bizler de kendisini tanıma fırsatı buluruz.
Ayrıca günüme enerji katan, güzel görüşlerini ifade herkese çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.
Aman yelda hanımcığım, ağzınızdan yel alsın......

gelmişken;

yelda hanım, şu an aktif olmayan eril bir arkadaşa verdiği müthiş ayarla aklıma kazınmış, olumsuz veyahut karşıt görüşlü olan bütün analizlere üslubunu bozmadan dönüş yapmasıyla sempatimi kazanmıştır.

Sevgili @yeLda'yı göremiyorum, merak ettim ve dilerim her şey yolundadır. Tatil veya iş amaçlı buralarda değildir. Kendisine sevgilerimi yolluyorum...

Sevgili @yeLda'yı göremiyorum, merak ettim ve dilerim her şey yolundadır. Tatil veya iş amaçlı buralarda değildir. Kendisine sevgilerimi yolluyorum...

Teşekkür ediyorum Sevgili Leftyciğim mevcut yoğunluğum üzerine ufak bir sağlık problemim söz konusu. Kendimi daha iyi hissettiğim vakit burda olacağım. İncecik mesajin için tekrar teşekkür ediyorum, sağlıcakla kal. Sevgiler.

Son düzenleme:
Geri