Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bir iki-uc yil foruma ugramamistim ve bir kac ay once aklima geldi bir bakayim dedim. Yeni yeni uyeler gordum, ama cogu tanidik gibi geldi. Kendisi de bana Kirmizi diye bir uyeyi hatirlatmisti. Acaba o mu? Degildir ya. Ama olabilir gibi dusuncelerim vardi. Ustelik bu forumda bir o, birde ben Trabzonspor'u tutuyoruz. Herkes buraya ne yazdiysa kendisiyle ilgili gercekten katiliyorum
Aman yelda hanımcığım, ağzınızdan yel alsın......Bir kez daha bu benzetmene tanık olmuştum Sevgili Thalassa. Ve o günden sonra ben de merak ettim kendisini. Umarım sen gibi onun da aklına gelir foruma giriş yapar, bizler de kendisini tanıma fırsatı buluruz.
Ayrıca günüme enerji katan, güzel görüşlerini ifade herkese çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.
Sevgili @yeLda'yı göremiyorum, merak ettim ve dilerim her şey yolundadır. Tatil veya iş amaçlı buralarda değildir. Kendisine sevgilerimi yolluyorum...