bekar mısınız...Şu anki pozisyonum ve projenin canlıya alınması sürecini hesaba katınca olmuyor maalesef.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bekar mısınız...Şu anki pozisyonum ve projenin canlıya alınması sürecini hesaba katınca olmuyor maalesef.
erkeğin evde oturanından hayır gelmez siricim. bir müge anlı sözü böyle der. haklısın o yüzden.Çok evde oturan bey de iyi olmuyor bir süreden sonra
Hmm, evet...bekar mısınız...
Aslinda asosyal tipler hep :dyazılımcı beyler bana çok tatlıymış gibi geliyor. eline yüzüne bakılacak kadar tip olsa yeter. böyle çok minnoş tatlış akıllı tam bir ev beyi imajı çiziyorlar.. (yazılımcılara bakış açım bu kadar sığ evet..)
benim için sorun değil.. olsun. gönüller bir olsun ben onu sosyalleştiririm.Aslinda asosyal tipler hep :d
Siricim bu insanlar evden calisiyor, evde oturmuyorlar :dÇok evde oturan bey de iyi olmuyor bir süreden sonra
Çalışıyor ama evde sonuçta :dSiricim bu insanlar evden calisiyor, evde oturmuyorlar :d
Tam Turk baba mantigiyla konusuyorsun su an jklgfzjÇalışıyor ama evde sonuçta :d
şu hava almak için sınava gittiğin bilgisayar programcılığı mı siricim? sjhh. söyleme evet gözümüz kalır...Size bilgisayar programcılığı okumaya başladığımı ve ilk sınavdan ne puanlar aldığımı söylemeyeceğim tabi ki de…….
Takılıyorum be ama sadece kedeşim bu ara sürekli evde ve beni acayip darladı, çalışsa belki sorun olmazdı fkfk yani evden çalışıyor olsaTam Turk baba mantigiyla konusuyorsun su an jklgfzj
Lütfen detay vermeyelim, uygun bir zamanda göz atacağım…..şu hava almak için sınava gittiğin bilgisayar programcılığı mı siricim? sjhh. söyleme evet gözümüz kalır...
ooo burçlar da mı uyumlu. ikizlerle anlaşan tek burcu da buldum sanırım. terazi mi?juju jkljkl
Tanış bu arada Arkhe ile bak.
Burclarınız da uyumlu.