Yazılımcı olmak

Konu sahibi son olarak 2346 gün önce görüldü
Bu aralar swift'e sardım ve öğrenmeye başladım, zaten yazılıma da yatkınlığım var. Hobi olarak uğraşmak hem hoşuma gidiyor hem de beyin tembelliğinin önüne geçmiş oluyor.

isin gece gunduz aklinda olmasi
gordugun her seyin arka planini merak etmek nasil calistigini cozumlemeye calismak
olmadik zamanda sorun cikti diye calan telefon
gibi bir suru berbat seyler
gelistirmek bir is gelistirici bir isci Turkiye'de bunlari sindirmek zor

yazılımcı beyler bana çok tatlıymış gibi geliyor. eline yüzüne bakılacak kadar tip olsa yeter. böyle çok minnoş tatlış akıllı tam bir ev beyi imajı çiziyorlar.. (yazılımcılara bakış açım bu kadar sığ evet..)
Aslinda asosyal tipler hep :d

juju jkljkl
Tanış bu arada Arkhe ile bak.
Burclarınız da uyumlu.

bizim yazılımcı tayfa ergen gibi kuul olmaya çalışıyolar ve mesleki terimleri bolca kullanarak yüksek sesle aralarında konuşuyorlar

Benim en sevdigim arkadas grubum bilgisayar muhendislerinden olusuyor: )) Ilgimi ceken ne varsa, adamlarin bu konu uzerine bi dusuncesi olusmus. Tartisabiliyorsun. Bon bon bakan insan sevmiyorum ben bir konu ortaya atilinca :p

Hintlilerin ve Cinlilerin calisma tarzini ben de hic sevmiyorum. Avrupalilar ve Amerikalilar genellikle bu konuda daha iyiler.

Size bilgisayar programcılığı okumaya başladığımı ve ilk sınavdan ne puanlar aldığımı söylemeyeceğim tabi ki de…….
şu hava almak için sınava gittiğin bilgisayar programcılığı mı siricim? sjhh. söyleme evet gözümüz kalır...

Geri