Yazılımcı olmak

Konu sahibi son olarak 2346 gün önce görüldü
ilgim vardi okulda kayit basvurumu kabul etti ama sonra vazgectim. glu beyin takintili oldugunu daha onceki birkac yazisindan anlamistim, simdi kesinlesti haha. Siir gibi anlatmis adam hobisini ne guzel insanin sevdigi seyler sozkonusu olunca yazdikca yazasi geliyor degil mi :) Yazilimci is arkadaslarim Hindistandan oldugu icin yillardir dillerine alistim hatta hosuma bile gidiyor .)
İşin içinde birisi olarak, hintliler ile çalışmayı sevmiyorum. Evet, kafaları bu işe çalışıyor ama iş disiplinleri yok. Birçok milletten insan ile çalıştım, en iyi iş disiplini almanlarda var. Diğer sektörler nasıl bilemem.

• Beğen
Tepkiler: W
İşin içinde birisi olarak, hintliler ile çalışmayı sevmiyorum. Evet, kafaları bu işe çalışıyor ama iş disiplinleri yok. Birçok milletten insan ile çalıştım, en iyi iş disiplini almanlarda var. Diğer sektörler nasıl bilemem.
isin asli disiplin aramiyorum o an icin sorunun cozulmesine bakiyorum. Kimi online gorursem ona yaziyorum. Belli basli kisileri kestirdim gozume genelde onlar hallediyor. Almanlar daha kuralci bu beni zorluyor biraz.

isin asli disiplin aramiyorum o an icin sorunun cozulmesine bakiyorum. Kimi online gorursem ona yaziyorum. Belli basli kisileri kestirdim gozume genelde onlar hallediyor. Almanlar daha kuralci bu beni zorluyor biraz.
Bu yanlış bir yaklaşım ama. O an çözülen sorun sadece yama oluyor ve tekrar edebiliyor. Ben de kuralcı bir insanım, o yüzden de severim almanların iş disiplinini :D

• Beğen
Tepkiler: W
Yıl olmuş 2022 boşverin yazılımı. ChatGPT zaten bir iki yıla herkesin elinden alacak o işleri.....

Şaka bir yana benim gibi hobi mahiyetinde ilgilenenler için ChatGPT inanılmaz bir olay. Yazdan beri Unity'de 2d bir oyun için C# ile uğraşıyordum. Şimdi ben tasarlıyorum senaryosunu ve kodunu makineye yazdırıyorum hatta kimi görselleri de Midjourney'den alıyorum. Büyük nimet gerçekten.

Daha iyisini yapmak için daha çok çalışmak gerek ama şunu samimiyetle söyleyeyim, evet bu sektör uçup kaçıyor, iş bol ama ben bu kadar çok emeğe rağmen yazılımcıların az kazandığına inanıyorum.
cok katiliyom cig kofteci oto kaporta boya elektrik badanaci asansorcu falan filan su an yazilimcidan cok kazaniyor yazilimcinin adi cikmis

Bu arada W hnm.... Pandemiden beri takıntılar gitti. Aşılarda çip varken Dünya'yı 5 aile yönetiyorken kim napsın benim şifrelerimi..... Bütün şifrelerim Firefox ve Apple'a emanet... Oyun çok büyü......

Yıl olmuş 2022 boşverin yazılımı. ChatGPT zaten bir iki yıla herkesin elinden alacak o işleri.....

Şaka bir yana benim gibi hobi mahiyetinde ilgilenenler için ChatGPT inanılmaz bir olay. Yazdan beri Unity'de 2d bir oyun için C# ile uğraşıyordum. Şimdi ben tasarlıyorum senaryosunu ve kodunu makineye yazdırıyorum hatta kimi görselleri de Midjourney'den alıyorum. Büyük nimet gerçekten.
bu sakadir ins,

yazılımcı beyler bana çok tatlıymış gibi geliyor. eline yüzüne bakılacak kadar tip olsa yeter. böyle çok minnoş tatlış akıllı tam bir ev beyi imajı çiziyorlar.. (yazılımcılara bakış açım bu kadar sığ evet..)

yazılımcı beyler bana çok tatlıymış gibi geliyor. eline yüzüne bakılacak kadar tip olsa yeter. böyle çok minnoş tatlış akıllı tam bir ev beyi imajı çiziyorlar.. (yazılımcılara bakış açım bu kadar sığ evet..)
nefes alsa yetmiyo mu :d

Ev beyi mi? Eve gidemiyorum...

Çok evde oturan bey de iyi olmuyor bir süreden sonra

Geri