Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Fave için beleş tepeden izlediğim Gökhan Türkmen konserini bırakıp geliyorum.alandayız arkadaşlar, şahane ekip var... moderatör olarak yanlış yapanı atıyoruz, yanlış yapmazsanız devam edebilirsiniz.
www.twtich.tv/favians

Bunu duyduma sevindim dostum. Takip edelim ben de arada orada yayın açıyorum oyun oynarken.www.twitch.tv/favians
Merhaba. Akşamları müsait oldukça hem eğlenip, hem de eğlendirmek adına yayınlar açmaya karar verdim. Açıkçası arkadaşların gazına gelmemle vuku bulan bu hadisede, siz değerli izleyicilerin de katkılarıyla, destekleriyle düğünümüzü yapmayı düşünüyoruz. Genel olarak oynadığım oyunlar;
Battlefield 1
PUBG
Gang Beasts
Nadiren de olsa;
Hearthstone
League of Legends
CS:GO
Hafta içi her gün 20:30-23:30 arası görüşmek dileğiylen...
Takip ve destekleriniz için şimdiden teşekkürler.
www.instagram.com
Selam. Hayır instagramla alakası yok. Twitch uygulaması ya da tarayıcıdan girip izleyebiliyorsunuz (yayın açtığım zamanlar -ki onu da burda duyuyorum zaten) Ama yok ben yayın yapacağım derseniz iyi bi altyapı, iyi bir bilgisayar şart. Cheers...bu yayin nasil oluyor instergrammi olmali
Çok güzel anlattığımı düşünmüştüm halbuse. Yazıklar olsundu bana.anlamadim ama neyse olsun bu iside anlamayim bari
Çok güzel anlattığımı düşünmüştüm halbuse. Yazıklar olsundu bana.
Çok daha interaktif olacağını düşünüyorum ben de. Yapalım bir gün ve gang beasts oynayıp saçını başını yolalım..... İndirsene en azından onu ya.... Muazzam eğlenceli. fkldjBi gün Twitch yayını açalım, DC den x i konuk alalım. Forum üyeleri istedikleri soruları canlı canlı sorsun chatten. Her hafta birini konuk alalım