aegishjalmur
Platin Üye
Gelicem birazdan…
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gelicem birazdan…
Kutunu yerim senin seni hınzır
Philipsin smoothie blenderını aldım… inanılmaz bir olaymış gahshdjd mal gibi düz blenderla kendimi paralıyormuşum.. bununla uzaya astronot bile gönderilir bırak çayıbugün bergamot otlu çay tarifi vericem...
böyle şeylerle gelin işte bana jhsjh. ben mix go kullanıyordum, dersen ki philips seni bile parçalar çeyize ekleriz onu da... ürün tanıtımı yap bize, favinin yayınlarına gidip asıl parayı biz vurcaz. onlar birbirini kovalasın dursun.Philipsin smoothie blenderını aldım… inanılmaz bir olaymış gahshdjd mal gibi düz blenderla kendimi paralıyormuşum.. bununla uzaya astronot bile gönderilir bırak çayı
Ahahhaha çeyize ekle, benim için buz kırması önemliydi.. canavar gibi çalışıyor nazar değmesin .d tam bir f/p ürünü…böyle şeylerle gelin işte bana jhsjh. ben mix go kullanıyordum, dersen ki philips seni bile parçalar çeyize ekleriz onu da... ürün tanıtımı yap bize, favinin yayınlarına gidip asıl parayı biz vurcaz. onlar birbirini kovalasın dursun.

sanırım. favela şov yapıyormuş, bakalım.onlyfans gibi bir şey mi
sanırım. favela şov yapıyormuş, bakalım.
Bağış/destek gelirse neden olmasın….adjasfjalmur yarıçıplak yemek yapma yayını mı açıcakmış...... bilendır görünce heycanlandım.......
yengenin kill listinde olmayacaksam neden olmasın........Bağış/destek gelirse neden olmasın….
Eve ekmek getireceğim için sorun olmaz xdyengenin kill listinde olmayacaksam neden olmasın........
ya sen eskiden cok efendi bir kizdin ne oldu sana boyle kajdndj onlyfans'lar cuckold yazmalar falan bir kere denk geldim gozlerime inanamadim ula bu harbiden vera'mi die.onlyfans gibi bir şey mi
ya sen eskiden cok efendi bir kizdin ne oldu sana boyle kajdndj onlyfans'lar cuckold yazmalar falan bir kere denk geldim gozlerime inanamadim ula bu harbiden vera'mi die.
ayip kiz ayip!