Yayındayız

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
www.twitch.tv/favians

Merhaba. Akşamları müsait oldukça hem eğlenip, hem de eğlendirmek adına yayınlar açmaya karar verdim. Açıkçası arkadaşların gazına gelmemle vuku bulan bu hadisede, siz değerli izleyicilerin de katkılarıyla, destekleriyle düğünümüzü yapmayı düşünüyoruz. Genel olarak oynadığım oyunlar;

Battlefield 1
PUBG
Gang Beasts

Nadiren de olsa;

Hearthstone
League of Legends
CS:GO

Hafta içi her gün 20:30-23:30 arası görüşmek dileğiylen...

Takip ve destekleriniz için şimdiden teşekkürler.

Biraz izledim. Adam pro player, dagilin. Musait oldugum zamanlar gelir izlerim haci. Bol winler.

babababababababa 5 tl’yi görünce gaza gelip konusunu bile açan adam daha üst bağış aldığında neler yapmaz! yalnız gelenler şunu bilsin ki bu kanalda moderatör biziz… sonradan gelen sonradan gelendir, istersem banlarım, tşk.

siz yine de ürkmeden, çeyiz masrafları için lütfen gelin, sesli komik olan bi ekip var orada. yazınca bazen anlamıyorsunuz mesela favi ve majikoyu ama sesli söylediklerinde anlayabilirsiniz…

@Favela'nın neden kayıplarda olduğu şimdi anlaşıldı.:) Kolay gelsin.

beyim gelmemiş. bu biraz üzdü.

babababababababa 5 tl’yi görünce gaza gelip konusunu bile açan adam daha üst bağış aldığında neler yapmaz! yalnız gelenler şunu bilsin ki bu kanalda moderatör biziz… sonradan gelen sonradan gelendir, istersem banlarım, tşk.

siz yine de ürkmeden, çeyiz masrafları için lütfen gelin, sesli komik olan bi ekip var orada. yazınca bazen anlamıyorsunuz mesela favi ve majikoyu ama sesli söylediklerinde anlayabilirsiniz…
@need deki havaları bi gör.. gören zanneder bir killer.

rol çalmak gibi olmasın ama mobil versiyonu çirkinmiş ama ben atalarımdan beri gülleciymişim... fosforlu cevriye rengimle sallandırıyorum. @aegishjalmur ve @juju indirmeden görün istedim bu çirkin sjhhs.

destekleniniz için teşekkür ederim, iyi geceler arkadaşlar shjss

arkadaşlar gerçekten şu testesteron kokan oyunları mı izleyeceksiniz....... 15 fava simste canlı ircforumları paradosi yaparım.......
150 tane adam oradan oraya goşuyor. Neymiş E düşüyörmüş. Yok aman B’yi gaymetmeyelim. Almış eline bir de leylek tüfek sanki bana Vasily Zaytsev…. Walla Simcity2000’e bile razıyık.

150 tane adam oradan oraya goşuyor. Neymiş E düşüyörmüş. Yok aman B’yi gaymetmeyelim. Almış eline bir de leylek tüfek sanki bana Vasily Zaytsev…. Walla Simcity2000’e bile razıyık.
valla öyle..... erkekler ve silahları...... ne meraklılar ellerine bi şeyler almaya.....

arkadaşlar gerçekten şu testesteron kokan oyunları mı izleyeceksiniz....... 15 fava simste canlı ircforumları paradosi yaparım.......
ben de dedim sims oynayın diye kimse beni takmadı... SİMS OYUNLARIN ANASIDIR... sen yap oggycim, kimse izlemese ben izlerim... bi feriha odası da biz yapmayalım mı yani? hepsi 1 dizisi evini yapmayalım mı hığ?

ben de dedim sims oynayın diye kimse beni takmadı... SİMS OYUNLARIN ANASIDIR... sen yap oggycim, kimse izlemese ben izlerim... bi feriha odası da biz yapmayalım mı yani? hepsi 1 dizisi evini yapmayalım mı hığ?
melo ekibi topla..... ben de hazırlıkları yapiyim..... sims ircforumları yayını yapıyoruz.....

Açim mi ben de bir yayın… yapayım mı size bir şov…

ben de yayın açıp foruma giricem, bakalım foruma girdiğimde neler yapıyorum izleyin… kusmuk emojisi koyamadığım bazı mesajlara nasıl öğk diyorum eşlik edin. donate miktarına göre dm’lerimi açarım…

bu yayın işi bizim birkaç yıl önce juju ve hahahah ile pubg oynarken forum adminlerine oyun içinde darbe yapacaklar diye bilgi uçurmalarına ve banlanmamıza dönmez umarım sjsksk.

Geri