Yayındayız

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
canli yayinmi görüntülümü
neyse ilk musait oldugumda bi damlayim bari

refds.png

EVET DOSTLAR DÜN 17 OLAN REKORUMUZU BUGÜN 20 KİŞİYE TAŞIDIK.
oyunda neler oluyor anlık bir görüntü, endişelenmeyin... sjhjhss.

@İç Oğlanı bir sürü eril birey birbirini dövmeye çalışıyor, gel...

www.twitch.tv/favians

Merhaba. Akşamları müsait oldukça hem eğlenip, hem de eğlendirmek adına yayınlar açmaya karar verdim. Açıkçası arkadaşların gazına gelmemle vuku bulan bu hadisede, siz değerli izleyicilerin de katkılarıyla, destekleriyle düğünümüzü yapmayı düşünüyoruz. Genel olarak oynadığım oyunlar;

Battlefield 1
PUBG
Gang Beasts

Nadiren de olsa;

Hearthstone
League of Legends
CS:GO

Hafta içi her gün 20:30-23:30 arası görüşmek dileğiylen...

Takip ve destekleriniz için şimdiden teşekkürler.
Bunu duyduma sevindim dostum. Takip edelim ben de arada orada yayın açıyorum oyun oynarken.

bu son oyun çok ponçik. çocuk oyunu gibi. cs go oynarsanız oyununuzu izlerim.

bu yayin nasil oluyor instergrammi olmali

bu yayin nasil oluyor instergrammi olmali
Selam. Hayır instagramla alakası yok. Twitch uygulaması ya da tarayıcıdan girip izleyebiliyorsunuz (yayın açtığım zamanlar -ki onu da burda duyuyorum zaten) Ama yok ben yayın yapacağım derseniz iyi bi altyapı, iyi bir bilgisayar şart. Cheers...

anlamadim ama neyse olsun bu iside anlamayim bari

Bi gün Twitch yayını açalım, DC den x i konuk alalım. Forum üyeleri istedikleri soruları canlı canlı sorsun chatten. Her hafta birini konuk alalım

Bi gün Twitch yayını açalım, DC den x i konuk alalım. Forum üyeleri istedikleri soruları canlı canlı sorsun chatten. Her hafta birini konuk alalım
Çok daha interaktif olacağını düşünüyorum ben de. Yapalım bir gün ve gang beasts oynayıp saçını başını yolalım..... İndirsene en azından onu ya.... Muazzam eğlenceli. fkldj

Geri