ÜSözlük Yarmagül/Marla

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Art niyet tasimayan, eglenceli, sevdikleri ile mutlu
Kendisine ait bir dunyasi olan birisi
O dunya kiskanilasi...
Aslinda cok sey yazabilirdim cocuk aglamasaydi
Yaaa patatesimmmmm benimmm öpüyorummm bebişinide kokulu kokulu öpüyorummm...:* seviliyosun

Sinsi sinsi takip ettiklerimden .p "Şarap gibi kadın" tabiri canlanıyor gözümde, yalnızca fiziksel olarak değil ruhsal olarak da. Hani filmlerde bir elinde sigara,bir elinde bir kadeh şarap,saçları hafif dağınık , rimeli hafif akmış, vamp,biraz uyuşuk fekat mental olarak da zehir gibi olan kadınlar vardır ya hep o tarz bir imge çağrıstiriyor bende. Olaylara olan mesafesini, genel tavrını, fırlama-kaçık gibi duran fakat derinlerde yoğun bir olgunluk-olmuşluk hissettiren duruşunu beğeniyorum. Hiç tanımıyorum fakat yasamasi gerektiği gibi yaşıyor pek çok yönden hayatı ya da bana öyle geliyor en azindan. Örnek alinasi yanları var .
Sağlıcakla kal.

ben bu kızın doğal, kasmayan, kendi kendine eğlenen kafasını seviyorum. beni çok güldürüyor bu doğal tavrı. tabii en çok pasparlak cildini beğeniyorum, bi cilt nasıl öyle pasparlak olabilir bilmiyorum… gözüm kalmasın diye girdiğim çabayı görse şaşırır <3
ayrıca çok da güzel fal bakıyor sjsj en azından bana söylediği her şey ÖZELLİKLE AŞKLI MEŞKLİ VE HARFLİ olanlar bir bir gerçekleşti… bana özel bir şey de olabilir bu tabii, ben sadık bi insan olduğum için benim harfleri kolay buluyor sjsjs.
buralarda kalıp, enerjisini hiç kaybetmemesini diliyorum, öptüms… (fal bakcan mı harf değişikliği var sjjsk)

yalancı, terbiyesiz ve bir o kadar düzenbaz başka gelmiyor aklıma yine gelip hakaret ederim.

ben bu kızın doğal, kasmayan, kendi kendine eğlenen kafasını seviyorum. beni çok güldürüyor bu doğal tavrı. tabii en çok pasparlak cildini beğeniyorum, bi cilt nasıl öyle pasparlak olabilir bilmiyorum… gözüm kalmasın diye girdiğim çabayı görse şaşırır <3
ayrıca çok da güzel fal bakıyor sjsj en azından bana söylediği her şey ÖZELLİKLE AŞKLI MEŞKLİ VE HARFLİ olanlar bir bir gerçekleşti… bana özel bir şey de olabilir bu tabii, ben sadık bi insan olduğum için benim harfleri kolay buluyor sjsjs.
buralarda kalıp, enerjisini hiç kaybetmemesini diliyorum, öptüms… (fal bakcan mı harf değişikliği var sjjsk)
Ahahha melocuğummm yerim seniiii
Cilt için yeni bişi buldummm belki sen de denedin bilmiyorum atarım fotoğrafını,kullananlar memnun kalmış :D seviliyorsunnnn henüz seni görmesemde :p yolla gelsin bakim falınaaa öptümmmm :*

Sjxndjdj o da doğru beni çok iyi tanıyorrr aa kimsin sen xd

sonra çok güzel vaat verir ama yerine getirmesi gerektiğinde ortadan kaybolur aşsdjşalsd

3 yıl önce (tam emin değilim) vaatler vererek kandırdığın ufo gören masum köylüyüm ben...

Güzel zeki merhametli kadirgali, almanlar "trinkfest" derler,bir erkegi masa altina süpürecek kadar icer,muhabbeti skmaz,eglendirir,derdine sevincine ortak,komplekssiz,negatif unsurlardan kendini soyutlamis,kgg felsefesini benimsemis ender bir varliktir Yarmam.
Kubar gibi hatun.Kafami aciyor.
Yalarun.

İstisnasız tanıdığım en pozitif,şeker biridir. Hep olsun buralarda bir yerlerde:)
Sevgiler.

Geri