Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kim görevlendirdi xd imamcım yönetile konuşcam 5 yıl ismini değiştiremesinlerbiz bu göreve talip olmadık bu görevle görevlendirildik
şimdi imamlıkla yarmalık aynı şey mi canım
hem sana marla yakışır
soğuk kahve yapıcam yardım et
Aahjxjs biliyosun ikisindendemahrum kalmıyorummxdDüzenli olarak spora başlayıp alkolü azaltıyor…
Kendi keyfinde, enerjik, severim.
Çıkmaz ayın son çarşambası içelim….kim görevlendirdi xd imamcım yönetile konuşcam 5 yıl ismini değiştiremesinlersoğuk kahve hiç anlamam yutupdan bak videolarına sjxjxje ya da git dışarda iç
Aahjxjs biliyosun ikisindendemahrum kalmıyorummxd
seviliyosun canım tşkkk....rakı içicez bi gün ama jsjxjs
daha 10 yıl nick değişmem böyle atraksiyonlar yoruyor beni bu yaştan sonrakim görevlendirdi xd imamcım yönetile konuşcam 5 yıl ismini değiştiremesinlersoğuk kahve hiç anlamam yutupdan bak videolarına sjxjxje ya da git dışarda iç
Çarşamba günleri senin işin oluyor sjxnsb perşembe olsun xd uyuzzzÇıkmaz ayın son çarşambası içelim….
Değişen ne olsunnn👈daha 10 yıl nick değişmem böyle atraksiyonlar yoruyor beni bu yaştan sonra
Muğlada bahçeli ev alıp bahçede üzüm yetiştircem
boş zamanlarda piyano çalarım belki
sen gelme üzümden şarap yapar içersin sen
Nef tarif verdi yapayım foto atarım sana nasıl olmuş mu diye soğuk kahve için