ÜSözlük Yarmagül/Marla

🕒 Konu sahibi 20 saat önce aktifti
Pek gözlem şansım olmadi aslında ama ılımlı, hoş birine benziyor. Aklımdaki tanımı tam olarak Malatyalı alkolik güzel...

Biliyorum canım bıraktığını şakasına alkolik dedik üstüne yapıştı ama kimse bilmez zemheri ayazında gece kalkıp su bile bulamayıp toprakla teyemmüm edip teheccüd namazı kıldığını.
Hadi gel balığa gidelim bu pazar.

Kaşı gözü yerinde esmer afet

Biliyorum canım bıraktığını şakasına alkolik dedik üstüne yapıştı ama kimse bilmez zemheri ayazında gece kalkıp su bile bulamayıp toprakla teyemmüm edip teheccüd namazı kıldığını.
Hadi gel balığa gidelim bu pazar.
Bilmezlerrrr adımız çıkdık...sen iyi bilirsinn...gelemem gel sen beni al snjxjd

Annem benim..öptüm

Çoook tatlı bir insan. Muhabbeti çok güzel, çok tatlı, çok kafa. Öteden beri uzaktan ve tanımadan pozitif bulurdum, severdim de ama tanıştık biraz son zamanlarda; pamuk gibi bir karakter. Çok güzel bir kadın bir de. Gerçekten güzel.
Marla çok gırgır bir kadın, merhametli de. Bir de samimi. Yani bildiğin samimiyet. “Seviyorum ve sana özen göstereceğim” “Sevmiyorum ve senden uzak duracağım” Hep net. İmalar, yormalar, sıkmalar yok.
Seviyorum ya çok uzatmayayım. Geçen söylediğim gibi ona kalbim de sofram da hep açık. Bunu söylemek benim için önemli. Öpüyorum Küboşum.

Çoook tatlı bir insan. Muhabbeti çok güzel, çok tatlı, çok kafa. Öteden beri uzaktan ve tanımadan pozitif bulurdum, severdim de ama tanıştık biraz son zamanlarda; pamuk gibi bir karakter. Çok güzel bir kadın bir de. Gerçekten güzel.
Marla çok gırgır bir kadın, merhametli de. Bir de samimi. Yani bildiğin samimiyet. “Seviyorum ve sana özen göstereceğim” “Sevmiyorum ve senden uzak duracağım” Hep net. İmalar, yormalar, sıkmalar yok.
Seviyorum ya çok uzatmayayım. Geçen söylediğim gibi ona kalbim de sofram da hep açık. Bunu söylemek benim için önemli. Öpüyorum Küboşum.
Yaaa Zeynoşummm neler diyosunn...böle bi utandımmm:bahar:
güç olmasında geç olsun...öyle bi tanışma olduuu...çok severimmmmm güzel gönlünü...asilimmm ya hem de çokkkk asil...

Öpüyorum ,görüşeceğiz :*

İkizimmmm, ilk söylentiler olduğu zaman tabii ki bu kadar benzerlik asla beklemiyordum. Hafif andırıyoruzdur falan diye düşündüm ama sonra bir bakalım dedim.. Omen tonrem kayıp ikimizi buldum dedim. Gerçi ben bulmadım o beni buldu ;d
Tatlı, sevecen ve çok güzel bir hatun kişisi..
Love You Hug GIF

Marla kim diyordum
Tam kişisine göre bir kullanıcı adı olmuş, uzun ömürlü olsun.

Onu ilk Santiago diye arkadaşı varken tanıyordum. Ancak öyle etkileşimimiz yoktu. Forumun en güzel kadınlarından biri. Maşallah sübhanallah bir güzel. Sevdiğim biri uzaktan uzağa. Marla olsun hep. Marla ona çok yakışıyor. Mutluluk bir sürü :emoji_purple_heart:

Geri