aa içsem bakar mısın? bu akşam kahve içmek için müsaitim...Falına baksam 46 gün başım ağrırrr ajxfd ağırlığı üstüme çöker cinlerinide salar
bak o zaman nasıl överim seni asdlkjaskldas
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aa içsem bakar mısın? bu akşam kahve içmek için müsaitim...Falına baksam 46 gün başım ağrırrr ajxfd ağırlığı üstüme çöker cinlerinide salar
evet, işime gelmediHahahahaha işine gelmeyince de din gardaşlarım![]()
Sende bana bakıyordun fal amaaa nerde:pevet, işime gelmedi![]()
sana falı izmir'de bakacağız...Sende bana bakıyordun fal amaaa nerde:p
Ajsmxsj bakarım ama bu akşam müsait değilimmm 5 sene sonra inşaa içsem bakar mısın? bu akşam kahve içmek için müsaitim...
bak o zaman nasıl överim seni asdlkjaskldas
yılansınnnnnnn adhasAjsmxsj bakarım ama bu akşam müsait değilimmm 5 sene sonra inş
Evet veracım hatırlamaz mıyımmm sonra öyle kapanıp gitmişti üstüne düşmedik xd baya bi ara verdikten sonra gelmiştim foruma baktım başka insanlar isimler ha bi de o sıra birisine baya şey olmuştum xd senin ayarsızlığını yerimmmBaşta tersleşmiştik seninle hatırlıyor musun ?
'Ayarsız 'demiştim sana .P Çok sinirlenmiştin bana ama kendime de derim hep .S
Severim ayarsız ruhları , ( uzaktan da olsa ) kalben iyi olurlar ne varsa dillerinde olur , insanlara iyi gelirler . ( eminim aşına olanlara sende öylesindir )
Hep neden bu kadar içtiğini merak ederim ? Bir zamanlar ben de içerdim çok uyuşmak , hissetmemek için .S
Çok içme sen yine de o güzelliğine yazık (.
Ne saçmalıyorsun Vera diyebilirsin ama cümlelerim janjanlı olmaz pek , içten gelen ya dile ya yazıya dönüşür işte böyle .
Bir başka ayarsız kadından sevgiler (.
Tşk ederimm suxforumda gördüğüm en afili kişi, uzlaştırıcı yorumlarını hem beğeniyorum hem de ziyadesiyle gülüyorum.
içimden bir şey yazarak sohbet etmek gelmiyor ama uzaktan okuması keyif verici.
birde yaşı ufak sanıyordum değilmiş.
yolu ve bahtı açık olsun.
Aslan parcasi.Cok sevmisim abi.