Yanlızlığıma

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 585 gün önce görüldü
Z62uDrs.jpg

Zordur Allah'a emanet ettiğiniz kişiyi bir gün Allah'a havale etmek.

pAmPF6k.jpg
Allah c.c. Cennet kapılarını açtığında, tek hurim olmanı istiyorum.

GeWZPwP.jpg

Yaraysan, geçme. Yaransam, geçmeme izin verme!

SHElEnD.jpg
Bazı yolların dönüşü, bazı hataların özrü, bazı insanların anlamı yoktur!

Ma7PZVl.jpg
Sırf o anlattı diye güzel olan şeyler vardır.

Iapol3C.jpg
Bir telefon kadar yakın olup, aranmayacak kadar değersiz insanlarla dolu bu hayat.

la22fag.jpg
Bazı anılar vardır saklamaya bile kıyamaz usulca yüreğinin bir köşesinde taşırsın...

bzzJTUg.jpg
Yağmurlar düşünce tenime her damlayı sen sanıp ıslanmayı aşk bildim... Ve biliyor musun gölgeni bile çok özledim.

b4X6iRq.jpg
Başını yastığa koyarsın da, kırıklarla dolu yorgun yüreğini hiçbir yere koyamazsın...

tIAUrdn.jpg
Çok güzel gülen insanlar var hele de gözleriyle, ama içleri paramparça.

imagesqtbnANd9GcRhSHf2LgcywG-rFZ-mR.jpg
Arkanı dönüp çekip gittin eyvallah kader dedim sustum. Şimdi günah çıkarmak için kapımı çalma. Seninle öbür tarafta bile karşılaşmamak için hakkımı helal ettim.

b-482305-zindan_gibi.jpg

Ey bakışlarıyla ruhumu titreten YAR ! Gözlerin manasını da özlemin zirvesini de sende gördüm. Sen bana teslim ol ben sana esir, sen zindan ol ben sana bir ömür mahkum.

AYVcH61.jpg
Bakma sana sitem ettiğime; Ne zaman dua etsem başrol hep senin...

Xikd3w0.jpg

Ey göğsümün güzel ağrısı, hiç geçme!

imagesqtbnANd9GcQZM67U_tpZ5jIq4ICmr.jpg
Kuşa 'uçma', balığa 'yüzme' demek gibidir. 'Seni çok seviyorum' diyene, 'Arkadaş kalalım' demek.

3a450.jpg
Gözle söz arasında sıvışıverdi yine aşk, ayrılığa. Ve kimse yerine 'burdayım' demedi. Sevgi sıralarında 'Yok' yazıldı aşk. Devamsızlık senin sınırında.

jh5Aj.jpg

İşin özü şu ki, gece uyumadan önce düşündüğümüz son insan, bizim için en çok anlam ifade eden insandır.

QTz6e.jpg
Bazen 'Nasılsın' demeye cesaret edemezsin, çünkü başkalarıyla iyidir, bilirsin!

8w2PE.jpg

Sus! Orucumu bozacaksın. O kadar tatlı geliyor ki yalanların, yemeden duramıyorum.

BlBFb.jpg

Beni görünce edebinden başını önüne eğdin ya hani; Ayağına taş, gözüne yaş değil, ömrüne baş koymaz mıyım Yâr

Geri