Yanlızlığıma

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 582 gün önce görüldü
Neden ayrıldınız diye soranlara; sağlık sorunlarımız vardı diyorum. Onun aklı yetmedi, benim ise kalbim

Helal ile beslersen çocuğunu Hürmet ile öder borcunu, Haram ile beslersen O'nu Hakaret ile öder borcunu

Karnını doyurduktan sonra, cüzdanımı evde unuttum demek gibi bir şeydi elvedan. Tüm hesap bana kaldı!

Mesela ilerde çocukların 'Anne senin ilk aşkın kimdi?' dediğinde eski resimleri çıkarmak yerine 'Babandı' diyebilmeli insan

Sen Benim Solumda Saklı, Seccademdeki Duamsın! Sen Kalbimin En Mahrem Yanı, Rabbimin Armağanı Ve En Güzel Yangınımsın

wsHB9ms.jpg
Seninle göz göze geldiğimde terk edenlerim oluyor, mesela aklım gidiyor.

nL6xE.jpg
Sana da yazıklar olsun be papatyam! Bir 'Seviyor'u sığdıramadın onca yaprağının arasına.

rSPo3.jpg
Şeytan efendi! Boş tabancaya mermi koymayı biliyorsun ama boş cüzdana sıra gelince yoksun piyasada! :)

Sonra döndüm, aynaya baktım ve dedim; 'sen ne şirin şeysin.' :)

i7UFxdl.jpg
Seni düşününce her şey güzel, her yer cennet; senin olmama ihtimalin bile cehenneme çeviriyor düşlerimi.

Ma7PZVl.jpg
Sırf o anlattı diye güzel olan şeyler vardır.

U90uLzr.jpg

Yaşamak istediğim bir çok hayal var ama senden başka hiç kimse yakışmıyor.

Iapol3C.jpg

Bir telefon kadar yakın olup, aranmayacak kadar değersiz insanlarla dolu bu hayat.

la22fag.jpg

Bazı anılar vardır saklamaya bile kıyamaz usulca yüreğinin bir köşesinde taşırsın...

QNCoRex.jpg

'Onda ne buldun' diye soran olursa, 'Ne var ne yok onda buldum' diye cevabım olur.

U2n1Mn6.jpg

+Dünyanın en güzel yeri neresi biliyor musun? -Neresi? +Az yana kaysana...

pymTKCd.jpg
Avuç ile beraber kalbini de açmanın adıdır Dua...

jKErGQL.jpg

Yanaklarım varken canımı sıkman çok saçma...

e6aRA17.jpg

Yüreğinin götürdüğü yere gidersen, beni elinle koymuş gibi bulursun.

of8EcvR.jpg
Her şey yolundaymış gibi davranmaya o kadar çok alışıyorsun ki, sana neyin iyi neyin kötü geldiğinin bir önemi kalmıyor artık.

Geri