Yanlızlığıma

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 585 gün önce görüldü
imagesqtbnANd9GcTJDwLWIxDNg0CVxfe50.jpg

Bu soğukta en güzel eldiven, senin ellerin.

TK6eRUF.png
Ne garip değil mi? Beni kırdığın yerde 'Seni' saklıyor olmam.

cX7Ek.jpg
Birisiyle tanışıyorsun, hoşlanıyorsun, hep onunla konuşmak istiyorsun, onunla konuşurken salak gibi sırıtıyorsun, bir mesajıyla çığlıklar atıyorsun, cevap verirken defalarca kez düşünüyorsun, tanımaya başlıyorsun, sevmeye başlıyorsun, yakınlaşıyorsunuz ve sonra onunda diğerleri gibi gideceğini hatırlıyorsun. Hevesin kaçıyor

Her yere gelirim ama haksızlığa gelemem

0EKThqb.jpg

Gülüşünü seversin, sohbetini seversin, sesini seversin. İlla yüzünü görmek şart değil! Yüreğindeki duruşunu seversin.

Nbkct.jpg

İlk öpücüğü vereceğin kişiyi bulmak eşsiz bir şeydir. Sonunda dudaklarınız birbirine değdiğinde, onları her yerinde hissedersin.

imagesqtbnANd9GcSHLvTdFkbCT5B5SEhsb.jpg
Ölmek için doğmuştur ya insan; O yüzden her yağmur sonrası toprak kokusunu sever!

b6Y8a.jpg
Kalbin mi delik sevgilim? Sana verdiğim her sevgiyi döküyorsun!

hZakL.jpg
Dilimin ucunda sen, başımın içinde sen. Kader misin, ecel misin nesin sen?

Birilerinin mutluluğunu yazmak için kalem olamıyorsan, Bazılarının hüznünü kaldırmak için hoş bir silgi olmayı dene..

imagesqtbnANd9GcSRuqHoopHVhjNUvBlEN.jpg
Ne kadar yaşayabileceğini biliyor musun ? O halde sarıl sevdiğine son nefesin gibi..

YYDv7a2.jpg
Bir yüreğe dokunurken 'Bismillah' de. Bilmezmisin ki orası Kabe değerindedir.

imagesqtbnANd9GcQObkJtFfWrw6RSVKmFi.jpg
Dünyaya bir daha gelirsen nasıl bir hayat isterdin sorusuna kim ne derdi bilmiyorum ama, ben aynı ananın evladı olmak isterdim.

imagesqtbnANd9GcRnBSVmhqNzwtTtvtJAU.jpg
Sen benim aşk ararken bulduğum değil, hiç aklımda yokken âşık olduğumsun.

pvn3i17.jpg
O kadar masum sevdim ki seni, gözlerine bakarken bile utandım!

4winP.jpg
Ben seni yazdıklarıma sığdıramadım, hayatıma aldım direk... Lütfen uslu dur.

BVWLq.jpg

Sen yokluğa talip ol, varlık elbet bulunur. Bırak bütün varlıklar başkalarının olsun, gün gelir varlıklar da yok olur.

imagesqtbnANd9GcSAIeVycv454nEYC3WEv.jpg
Ölsem daha iyi dediğimde 'Düşüncesi bile kötü, sus.' diyen ey zalim! Şimdi beni yokluğunla öldürüyorsun!

pTGEDA5.jpg
Ne falcıyım ne de medyum. Geleceği bilmem ama, gideceğini biliyordum.

gCHx0YB.jpg

Bil ki düşmek değildir insanları üzen... Elinden tutar gibi yapıp aslında itenlerdir insanı hayata küstüren.

Geri