Yanlızlığıma

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 585 gün önce görüldü
CaTvC.jpg
Aşktan yana yaşadıklarımı bilseydin eğer, halen sevebiliyor oluşuma aşık olurdun.

rmtc.jpg
Önemli olan SENİ SEVİYORUM demek değil! O kelimenin anlamını bir ömür boyu SEVDİĞİNE hissettirebilmektir.

826rA.jpg
Bardağa kola doldurur gibi değer vereceksin insanlara, ağır ağır ve yavaş yavaş. Çok verirsen köpürür taşar, sonra elinde bardakla kalırsın.

Yetimhane'de Yetişen küçük Bedenlerin, ranzalara yazdıkları 'ANNE' yazısı kadar masum olmalı Sevgi

y4v9H.jpg

Ey sevgili! Seni etrafı birbirine katıp ağlayan, annesine hasret kimsesiz bir çocuk misali delicesine çok özledim!

0oCho.jpg

20 kadın aynı anda bir yere bakıyorsa, ya indirim vardır yada ben geçiyorumdur! :)

VxHJAub.jpg

70 saniye kırmızı ışık mı olur ya: Tren mi geçiyor; Haçlı ordusu mu geçiyor; Kavimler göçü mü var?

imagesqtbnANd9GcT9pAbshdBlGXMLK_uuE.jpg

En tatlı sabahlar çokokrem'le başlar diyorlar ama yanılıyorlar. Enn tatlı sabahlar sevgiyle başlar , herkese günaydın mübârek cuma gününün sizlere hayırlar getirmesi dileğiyle . Cumanız mübarek olsun.

K3ZqA5E.jpg
Bakkala giderken yolda ne alacağını unutan birisiyim, bi seni unutamadım.

imagesqtbnANd9GcTWs_DlXecbzh3WoQdV4.jpg

Arabaların arkasına 'Evleniyoruz, mutluyuz' yerine, 'Dur bakalım bi halt yiyoruz ama hayırlısı' yazsalar daha samimi olur bence. (:

vxm9mg1.png

Daha ötesi var mı, adınla çarpmıyorsa dursun bu yürek.

Güzel olsan ne yazar, delikanlı adam sadakat arar!

imagesqtbnANd9GcS1oMqjiqQj8Iep16yfr.jpg

Saatini kurdum mutluluğun, Sen gelince çalacak

İçimde, söylenmemiş o kadar çok 'Özledim!' var ki

Bekleme yapmayın! Aşk'ını alan Acı'ya doğru ilerlesin

pAmPF6k.jpg
Allah c.c. Cennet kapılarını açtığında, tek hurim olmanı istiyorum.

4RPLb.jpg
Kalbimi kırmana sesim çıkmaz aslında, fakat içinde sen varsın işte, bu zoruma gidiyor be sevgili.

HLg0WQn.jpg
Ben yüreğimi ortaya koyarım herkes hakkettiği kadarını alır.

HS4vm.jpg
Öldün mü kaldın mı diye sorma bana! Sen giderken ölen de bendim, kalan da.

imagesqtbnANd9GcTeL5Fra0dSJqmsZNRWN.jpg
Doğru zamanda gelen yanlış insana tanıdığın şansı, yanlış zamanda gelen doğru insana tanımadığın sürece üzülen hep sen olursun.!

Geri