Yanlızlığıma

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 585 gün önce görüldü
1LHQR.jpg
Telefonu açtığında söze 'ne istiyon yine' diyerek başlıyor ya gel de isteme. (:

8sFfW.jpg

Tek bir duam var sevgili. Allah'im benden hariç herkese haram kılsın seni.

9GAcv.jpg
Eskiden mendiller aşıkların gözyaşlarıyla islanırmış. Şimdi gerçek aşk kalmadığından fabrikadan islak çıkıyor!

HIAx0.jpg
Kalbimi; içinde sen yazılan kağıtlara sarıp. Mavera'dan esen rüzgarlara salacağım. Dönüp dolaşıp seni bulacak; biliyorum. Arafta seni bekliyorum.

cX7Ek.jpg

Birisiyle tanışıyorsun, hoşlanıyorsun, hep onunla konuşmak istiyorsun, onunla konuşurken salak gibi sırıtıyorsun, bir mesajıyla çığlıklar atıyorsun, cevap verirken defalarca kez düşünüyorsun, tanımaya başlıyorsun, sevmeye başlıyorsun, yakınlaşıyorsunuz ve sonra onunda diğerleri gibi gideceğini hatırlıyorsun. Hevesin kaçıyor.

BlBFb.jpg

Beni görünce edebinden başını önüne eğdin ya hani; Ayağına taş, gözüne yaş değil, ömrüne baş koymaz mıyım Yâr.

zAHbR.jpg

Ey huzur; kimdeysen biraz da bana gel. Bak kek var börek var, çay da demledim

BVWLq.jpg

Sen yokluğa talip ol, varlık elbet bulunur. Bırak bütün varlıklar başkalarının olsun, gün gelir varlıklar da yok olur.

dWZDI.jpg
Güzelliğim Allah vergisi. Gıcıklığım KDV'si. Hem çekilmezim, hem vazqeçilmezim. Allah'ım başka dert vermesin.

Bendeki seni tefsir etmek isterdim, lakin korkarım sana benden başkasının mâna vermesine .

ApyRB.jpg

Döndüm arkamı sana. Sen sırtımdan vurmayı seversin, yüzüm ağır gelmesin.

GfMLh.jpg
Yüreğini; el ele, kol kola gezmeyi isteyene değil. Alnından öpüp, hoşgeldin Rabbim'in emaneti, hoşgeldin helalim diyene ver.

V8dNL.jpg

Bazen aniden bir sıkıntı oturur yüreğime. Ve oturduğu yeri eritir birden bire. Ya Rab! Dokun yüreğime... Dermanı sende.

qtcO4.jpg
Unutmadan söyleyeyim, unutmadım seni. Aşık olmak bizim seçeceğimiz bir şey değildir. Aşk herkese kendiliğinden gelir. Ve geriye hiç bir şey kalmaya dek peşini bırakmaz. Aşık olmak kendini yok etmek için en iyi seçenektir.

JFA7G.jpg
Ey yâr! Gözlerimi gözlerinden kaçırıyorsam bil ki; Sana olan aşkımın hayâsındandır

F9MU8.jpg
Nereden bilebilirdim; hayata nereden bağlandıysam, oradan kopacağımı. Neyin üzerine çok düştüysem, onunla imtihan olunacağımı.

g8QQ8.png
Eski sevgiliniz için uygun fiyata beddua edilir. Tutmaz demeyin, şansınızı deneyin.

JcA1AL9.jpg

Seni seviyorum dedi. Anam bi gülesim geldi, tövbe Yarabbi, bünye alışık değil tabi.

glen.jpg

Ölmek için dokuz canım olsaydı, sekizini gülüşüne birini de gidişine verirdim.

diuwxup.jpg
Karşılaşsak şimdi o ıssız parkta. Kalp atışlarımızı duyacak kadar yakın olsak birbirimize.

Geri