Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mevzu cok eski, yani zaten cafenin sahibi ozur dilemis kovdugu kisilerden, ve kovulan kisi de yine giderim ailemle diye bir aciklama yapmis. Dusman degilim tabiki, mekanima gelen musteriyi kovacak kadar ne terbiyem musade eder buna ne de dinim.
Seviyorum diyemem pekçok sebepten dolayi Yahudi denince olunsuz cagrisimlar hissediyorum ama dusmanlik çok ayri bir şey. Mutlaka aralarinda siyonizme karsi olan, hükümetinin yaptiklarindan hoşnut olmayan insanlar vardır. Sonuçta kimse kendi irkini secemez. Zaten bir insan apacik zalim olmadiktan sonra dusmanlik pek bunyemde yok benim, kin kusmak falan.
Bu tarz saçma sapan konular açmanızın amacı nedir anlamıyorum neyi amaçliyorsunuz.
Mesela ben düşman değilim ama sevdiğim de pek söylenemez ne olacak şimdi bunu öğrendi konuyu açan arkadaş
Sitede oturanlardan, eski iş arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla gayet düzgün, saygılı insanlar, belki de özellikle dikkat ediyorlar.
eski iş yerinde bir arkadaşımızın annesi vefat ettiğinde cenaze namazı kılınması hariç her türlü ritüele katılıp destek olmuşlardı hatta, ki yine aynı iş yerinde müslüman geçinen yöneticilerin bir kısmı hiç gelmemişti bile .)
yahudi, musevi, hristiyan, hatta alevi ile başlayan genellemelerin hiçbirisini ciddiye alamıyorum .d