Yahudilere düşman mısınız??

Konu sahibi son olarak 1276 gün önce görüldü
Evet düşmanım. Dünyadaki her ülkede loca kurup bu localarla savaşlar başaltıp savaşlar bitiren. Dünyanın bir çok yerinde yahudi olmayan kesimlere soykırım yapan yahudilere evet düşmanım...

hayır tabii ki hatta yahudilere destek olmak için kola içmediğimiz halde evde koka kola stoğumuz var. evin bi odasını koka kolaya ayırdık

siyasi bir başlık ve kimse kürt dememiş? bakın çok ilginçtir, benim kürt yahudisi arkadaşlarım da var. ama hiçbiri gidip de siyonizme destek vermiyor.

Uzun yıllar şu an artık yayınlanmayan k dergisini takip ediyordum.Çoğunluğu yahudi yazar ve sanatçıların özyaşam öyküsünü anlatıyordu.O zaman birey gözüyle bakabilmek ,fikri ve edebi yönüyle tartmak mümkün oluyor.
2.Dünya Savaşı'nda onlara yapılanları insanlık zulmü olarak görüyorum.Fakat İsrail'in, günümüzdeki yahudilerin acımasızlıklarını,Filistin'e uygulamalarını kendilerine yapılanlardan daha alçakça buluyorum.
Zalim kim ise ona karşıyım.

Hiç bir millete toptan düşman olacak kadar aklımı yitirmiş değilim...

Zalime ve ona Alkış tutan birde buna sessiz kalıp izleyenleredir benim düşmanlığım...

Dilide, dini de, Milliyetide beni ilgilendirmez...

Tevhid - Adalet - Özgürlük

Herşeyi Yahudi'ye yıkıp siyonizm işi deyip geçenler kendi ülkelerindeki Savaş'ı çevre ülkelerin zalimliği hep Yahudi İngiliz oyunları bunlar kafasıyla işledikleri pislik iğrenç olayları örtbas ediyorlar şimdide Araplar pis modası var bakalım ilerki senelerde kim kimi kötüleyecek aslında hepsi aynı b..k zalim

Kapalıçarşıdaki kuyumcu ve saafları gördükçe an an sinirleniyorum galiba :/

Düşman? Yahudi düşmanı görünenlerin kendi ulusuna da düşman olması ironik değil mi?

Yahudileri gördüğüm yerde kellesini alırım. Bana Kellekesen derler.

İslam'a düşman olan herkese düşmanım, buğd-ı fillah.

Niye düşman olayım ki ? Aksine bir çok arkadaşım var, israile gittiğimde kalacak yerim var.
Patronum yahudi, Türkiye'de benle aynı işi yapan adamlardan daha fazla para veriyor, saatleri Türkiye'den farklı Avrupa'ya göre uygulatıyor, insana değer veriyorlar, ayrım yapmıyorlar.
Çoğu müslümanım diye geçinen'den daha yakın buluyorum, adam için inancın değil yaptığın iş önemli. İşini yapana saygısını gösteriyor, hepsi bir yere çabalayarak ulaşmışlar.
Saygı duyuyorum.

Geri