Ya Allah yoksa ne yapacaksınız??

Konu sahibi son olarak 1286 gün önce görüldü
Sghshskskdkdk bak şu da var; cehennemdesin, bütün ateistler orada malumat, climax, alavarez... ben tabii müslümanım bir süre yanıyorum ve cennete geçiyorum, kapıda beyaz pelerini ve taytıyla naytbulu melaba diyor....
american horror story...

Naytbuluğ ile aynı cennette olmak istemezdim. Kafa utuler la orda da reiz akp falan diye :)

cehennem kadromuz süper ama aayeşhüımırsız cehennem bile sürgün sayılır. bu adamı da imansız yabmamız lazım.

aegishjalmur
malumatfuruş
climax
5GvjJq.jpg

bu başlığı görünce
bi gülme geliyor

bak simdi kardesim eger allah varsa yaptigin ibadetlerin karsiligini alirsin kardesim eger yoksa da kaybetcegin bisey olmuyor anladinmi kardesm

allah var gam yok ulaaaaaaaaaaaaaaan

bu arada gotcha isimli üyelik benim ulan :( hala -de -da ayıramıyorum seneler geçmiş mk

p.s dinler yalan

Bir yaratıcının varlığına herkesin inanması zaten mümkün değildir günümüz dünyasında, farklı görüşler renk katar. Ateist kesim her ne kadar inanmasa da, kendi açılarından keskin argümanlar koyuyor ateizmi savunurken. Önemli olan inançlara ve farklılıklara saygılı olmak. Her ne kadar Türkiye sınırlarında müslüman sayısı %99 olarak belirlenmişse de inanmayanların sayısı da özellikle son 25 yılda fazlasıyla artmıştır. Şahsen ben allaha ve elçilerine son zerreme kadar inanıyorum ama inanmayanları da ötekileştirmiyorum. Mesela Alevilik inancında allah insanın benliğinden ötedir ve kalbinde saklıdır dolayısıyla insan içindeki tarifi imkansız sevgidir.
Değinmek istediğim bir başka mevzu da insanların inançlarına saygısızlık, sorunların başlıca kaynağıdır bence.

Allah'ın varlığına birliğine bütün kalbimle inanıyorum hiçbir şüphemde yok.

Geri