ZiFiR
Platin Üye
elektrikte var ama hissettirir yola inançdan çıkmalı varlığı tartışılmayan insan gerçekten var mı varsa çocuklar neden ölüyor?hayırlı işler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yahu 6 günde yarattım diyor, o kadar=) 7. günde yorulup dinleniyor demesine göre=) tabii aslında orda ne diyor biz anlamayız, çünkü kalbimiz mühürlü=)
Doğru diyosun,evet kalbin mühürlü.
Umarım Allah sana hidayet eder de,hakkı görürsün.
Anladığım kadarıyla,siz yazılanları değerlendirmiyosunuz,Anlamak ta isyemiyorsunuz,sadece ne cevap yazacam diye bir önyargıya kapılmışsınız.
Buda burada sadece teselli aradığınızı gösteriyor..
Uzun yıllar, çok çok yazdık durduk, ama hiç bir konuşmanın işe yaradığını görmedik..çünkü iddia sahipleri,iddialarında samimi değiller,sadece kendilerini teselli etmektedirler..
Bundan dolayı, Size iyi oyunlar..
(ha böyle konuları forum oyunları kısmına açın bizahmet)
Bu basligi acan ve bunun gibi dusunen kisiler gerizekali yaa ne guldum gece gece ahahahaha
genelde biz gerizekalıları, bu konuya cevap vermekten çok konu dışı açıklamalarda bulunan insanlara diyoruz. fikrin ve kendi içerinde yarattığı bir düşünce varsa soylersin açıklarsın okuruz.
İnancı sağlam olmayanların kafasını karıştırır ancak bu soru![]()
Faşist admin bir de bana akıl vermiş sana yakışmıyo diye.yahu ben allahla konuşuyorum.size inandırmak zorunda değilim.
Bir de konuya bu acidan bakalim. Tum inanclariniz, tum din icin harcadiginiz zaman tum namazlariniz ibadetleriniz. Butu gun ac kalmalariniz, hacca harcadiginiz para ve emek, tum verdiginiz zekatlar fitreler tum okunan ezanlar, kesilen zavalli kurbanlar ve buna benzer, dunyevi emek ve cabalariniz bosa gidecek. Bu isin, dunyevi yonu. Isin bir de, dunya otesi var. Tum, ugruna oldugunuz; cennet hayali; o guzelim huri kizlar, sonsuz eglenceler urettiginiz korkulariniz, bir suru masraf ettiginiz; turban, basortu, kefen, secde v.b tekstil malzemesi. Butun, bu ve benzeri seyler hep bosa gidecek.
Gerci, nelerin bosa gideceginin listesini; yapmaya kalksaniz, durumun vehameti daha bir belirginlesir olur. Aslinda, cok degil. Butun bu bosa gidenleri gormeniz icin; omrunuzun dogal olarak sona ermesi, vefat etmeniz gerekiyor.
Bir dusunun bakalim; ya, Allah yoksa ne yapacaksiniz?
Bosa giden ve tek elinizde olan yasaminizi kendi istediginiz gibi kullanmamanin acisini belki de kemikleriniz duyacak, ama is isten gecmis olacak.