W

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bu arada Nilü benim için cok değerlidir.. Ona yapılan her olumsuz hamle bana yapılmış sayarım... söverim.. deliyim.. gözü kara deliyim...

kedi mi seversin... Anna hanım kedi miymiş

• Üzgün
Tepkiler: W
şu forumda tanıdığım en insansever (hatta bazen sinir bozucu jkdf), en düzgün, sağı solu belli olan (hayır tandans manasında değil, keşke rasko gelse de tandans dese) ajitasyondan uzak (göndermeli) insanlardan biri. şakadan anlayan, keyifli kadın. az önce sözlüğümü okudum, şey yazmış benim için jdks "kendisi kullanmadığım kredi hesabım gibi, kullanmıyorsun ama güven veriyor" kfds salak .d ben de kendisi için böyle düşünüyorum, iletişimimizin arası açılsa da bir yerlerde bir lülüşüm var, biliyorum. seni seviyom.

komşum...
madem sizin kuzeniniz, eltiniz...
w hanımcıma ben w hanımcım diyorum, nilü, milü, nünü falan dersem sanki haddimi aşarmışım gibi hissediyorum neden ya? nünü diyen yoksa talip mi olsam ona? :D ama w hanımcım da güzel yani... kendisiyle ilgili de bilgim yok ama forumda olduğunda yazdıklarını okumayı, akşam yemeği telaşını, sabah tavuklara yem verme heyecanını, eğlenceli yanını, insani yanını seviyorum, uzaktan uzağa takip ediyorum. yok pardon baya yakın takip edip, belki de çok belli etmeden uzaktan uzağa seviyorum da diyebiliriz. kesinlikle hep burada olması gerekiyor, birkaç gün gittiğinde sabah mesajlarındaki eksikliği bir de bana sorun... günaydınlar hassas noktamız malum. umarım 2021'de oggy'le hollanda'ya yerleşince-hala buna inanıyoruz- oggy tavukları yemlerken komşuculuk oynarız...
oggy gibi fındık toplayan bir insanın bütün yeteneklerinden faydalanma garantisi versek alırlar mı bizi?
bu yıl hayalini kurduğun şeylerin haberleriyle dolsun taşsın nünü, al işte hemen w hanımcımı bitirdim... mutluluklarını yazarken hepsine ortak olmuş gibi hissedelim kendimizi. sevgiler...
kendine en sevdiğin şarkıcıdan bir şarkı seç ve dinle hadi.

Kayınçom...
Forumda da tatlı olduğunu görüyordum ama gerçek yaşantısı da bir o kadar minnoş ya. Bir insan hiç mi değişmez ya... O hep ilk günkü w :)

• Kalp Gözler
Kendisini beğenerek takip ettiğim ve uzaktan kuzenim olduğu doğrudur.

• Beğen
Bazen duygularımla oynuyor..
Bazen güldürüyor..
Bazen sevindiriyor..
Çok seviyorum seni kadın..

• Kalp Gözler
Güc ve moral almak için W hanıma başvururum... sağolsun cok iyi teselli eder.

sevgilisini-terk-ettiği-için-pişman-olan-erkek_2116574_m.jpg

Herhangi bir sebep olmadan herhangi bir sebep için kuzenime mesaj atarım. sağ olsun çok iyi geliyor.

• Kalp Gözler
W hanimin arsivlerinde takilmak on numara etkinlik.Cok kültürlü bir hanim.
Etkilesimi olan insanlarla kuvvetli ve sürekli baglari olsa da aslinda hayata karsi seffaf duvarları cok var. :)
"İcinden geceni söyle" basligiyla yildizim barisik olsaydi da daha fazla rast gelseydim günlük sitcom tadi akraba iliskilerine,
günesli tramvaylarda karnaval coskusu icin yola cikmis gibi olursunuz Onun aklının odalarında gezince.

• Kalp Gözler
Merhaba W hanım...
Şöyle yazdıklarımı okudum da, okumasaydım daha mi iyiydi acaba.s 2017den bu yana değişen hiçbir şey olmamış ben de.. Hala aynı kafa.. Bir gram acılma yok skj
Canım W hanımcım siz de hiç değişmediniz.. değişmeyin de..
Gercek anlamda "değerli" bir kişi oluşunuzu bilmenizi isterim..
Düşünüyorum da, size olan saygım mı daha büyük sevgim mi... sanırım saygım daha büyük efendim.
cünkü cok güclü bir kadınsın.. herkes yaşadığı sıkıntıları içine atıp yürüyüp gidecek kadar kuvvetli değil...
Hepimiz bir şekilde ruh durumumuzu foruma yansıtabiliyoruz mesela... ama ben sizin hiç enerjinizin düşük olduğunu görmedim.
Ne bileyim bir gün dertli dertli şarkı dinleyişinizi görmedim.....
acıklı şeyler konuşup ortamın anasını ağlattığınız da görmedim..
İçinden geceni söyle konusunda bir "Ahh ahh" deyişinizi de görmedim...
Hep olumlu tavırlar.. hadi el ele gezelim halleri...
Bak işte ya.. hakikatten siz baya mutluymuşsunuz.. benim bu anlattığım dertli kadın kim.. kim bu kadın kim.. aaa ben mişim sljj
Seviyorum sizi.. ve yarın tekrar sevicem....
Teşekkür ediyorum..

El ele tutuşup Mirkelam gibi koşabilirim sizinle.. gerci benim bir adımım sizin beş adımınız.. ben de ucarım gerekirse sorun değil W hanımcım....

Merhaba W hanım...
Şöyle yazdıklarımı okudum da, okumasaydım daha mi iyiydi acaba.s 2017den bu yana değişen hiçbir şey olmamış ben de.. Hala aynı kafa.. Bir gram acılma yok skj
Canım W hanımcım siz de hiç değişmediniz.. değişmeyin de..
Gercek anlamda "değerli" bir kişi oluşunuzu bilmenizi isterim..
Düşünüyorum da, size olan saygım mı daha büyük sevgim mi... sanırım saygım daha büyük efendim.
cünkü cok güclü bir kadınsın.. herkes yaşadığı sıkıntıları içine atıp yürüyüp gidecek kadar kuvvetli değil...
Hepimiz bir şekilde ruh durumumuzu foruma yansıtabiliyoruz mesela... ama ben sizin hiç enerjinizin düşük olduğunu görmedim.
Ne bileyim bir gün dertli dertli şarkı dinleyişinizi görmedim.....
acıklı şeyler konuşup ortamın anasını ağlattığınız da görmedim..
İçinden geceni söyle konusunda bir "Ahh ahh" deyişinizi de görmedim...
Hep olumlu tavırlar.. hadi el ele gezelim halleri...
Bak işte ya.. hakikatten siz baya mutluymuşsunuz.. benim bu anlattığım dertli kadın kim.. kim bu kadın kim.. aaa ben mişim sljj
Seviyorum sizi.. ve yarın tekrar sevicem....
Teşekkür ediyorum..

El ele tutuşup Mirkelam gibi koşabilirim sizinle.. gerci benim bir adımım sizin beş adımınız.. ben de ucarım gerekirse sorun değil W hanımcım....

Canim Anniskam, coooook tesk ederim birlikte kosmak cok iyi fikir, heyecanlandim simdi.......

Canimin ici hemsom
Cok kiymetlidir
Operim o hamarat elleri

• Kalp Gözler
Sabahları böyle uyandığın için dayak yemiş gibi oluyorsun..

Geri