Anna Karenina
Elmas Üye
Bu arada Nilü benim için cok değerlidir.. Ona yapılan her olumsuz hamle bana yapılmış sayarım... söverim.. deliyim.. gözü kara deliyim...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arif reis Anna hanimla bozdunuz kafayi .pkedi mi seversin... Anna hanım kedi miymiş
Kendisine hikayelerimi göndermek istiyorum da naz yapıyorum aslında.Arif reis Anna hanimla bozdunuz kafayi .p
Merhaba W hanım...
Şöyle yazdıklarımı okudum da, okumasaydım daha mi iyiydi acaba.s 2017den bu yana değişen hiçbir şey olmamış ben de.. Hala aynı kafa.. Bir gram acılma yok skj
Canım W hanımcım siz de hiç değişmediniz.. değişmeyin de..
Gercek anlamda "değerli" bir kişi oluşunuzu bilmenizi isterim..
Düşünüyorum da, size olan saygım mı daha büyük sevgim mi... sanırım saygım daha büyük efendim.
cünkü cok güclü bir kadınsın.. herkes yaşadığı sıkıntıları içine atıp yürüyüp gidecek kadar kuvvetli değil...
Hepimiz bir şekilde ruh durumumuzu foruma yansıtabiliyoruz mesela... ama ben sizin hiç enerjinizin düşük olduğunu görmedim.
Ne bileyim bir gün dertli dertli şarkı dinleyişinizi görmedim.....
acıklı şeyler konuşup ortamın anasını ağlattığınız da görmedim..
İçinden geceni söyle konusunda bir "Ahh ahh" deyişinizi de görmedim...
Hep olumlu tavırlar.. hadi el ele gezelim halleri...
Bak işte ya.. hakikatten siz baya mutluymuşsunuz.. benim bu anlattığım dertli kadın kim.. kim bu kadın kim.. aaa ben mişim sljj
Seviyorum sizi.. ve yarın tekrar sevicem....
Teşekkür ediyorum..
El ele tutuşup Mirkelam gibi koşabilirim sizinle.. gerci benim bir adımım sizin beş adımınız.. ben de ucarım gerekirse sorun değil W hanımcım....
www.instagram.com