W

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Hakkımda ne düşündüğünü hiç bilemedim ama ben yorumlarını görünce okumadan geçmem platonik bi stalkerim ( acayip bi tanım oldu ama o da zaten 1 ipucu 1 üyede bu tarz tanımları yapar [emoji14] )

Bir gün tanışmak dileğiyle :)

Ben oyle mi demek istemisim yani w hanimcigim :T: sadece demek istedim ki artik bebek degil buyuk alin alacaksaniz .p

Tam bir kralice:u4:
Omrun boyunca ayagina tas degmesin, tum kapilarin kolaylikla acilsin. Seni cok seviyorum abla:hppy:

13 sayfa yorum var benim yorum yazsam noluur yazmasam nolur :D
Amma okadar isyandan sonra benim sözlük konumu açtı o yüzden en çok waterlililiyi seviyorum halamın kızı kendisi zaten (gerçek)
Normalde güzel biri ama cuma günü üfff göz kamaştırıyor

Sevmeyeni yok bence neşeli sahiplenici tam bir karadenizli kızı zekii
Seside çok güzel bence bi güzellik yapmalı bizlere
Birde çok çalışkan geliyor bana hiç üşengeçliği yok gibi sanıyorum
Ve birde akraba çıkma olasılığımız bile varmış :d

Bana iki yol sunsalar deseler ki:sırıt:
Birinci yolda envai cesit yemekler karni yariklar mumbarlar adini bile telaffuz edemedigin gorsen taniyamayacagin cesit cesit yemekler var deseler W

Ikinci yolda da W var deseler

Döner onlara derim ki o yemeklerin hepisi elbet biter derim
hem ben hepsini yiyene kadar yemekler bozulur bir anda hepsini yiyemem ya derim:krn:
Yine doner onlara W' yi seciyorum ben derim bu yemekleri zaten o yapabiliyor hem bozulmuyor tek bir hanimefendi olabilir ama cesitliligi bol derim en kendimden emin halimle ukala tavrimla o masayı terkederim :liv:

Ben de sarılıcam.:trip::dyg::k1:

Efendim herseyin başı W
Forumun demirbaşı, grubun elebaşı efendime soyleyim halayın başı vs vs boyle uzayip giden bir liderligi soz konusu.

:huhu:
Oooo bir çorum lover,
Oooo bir reyhan sever,
O forumun hanımağası.
Bir gün o efsane avatara döneceksin W, biliyorum. :ak1:
İbretlik hikayelerinden feyz alıyoruz. :oy:
Ayrıca şunu bilin ki; Çorumca biliyor olduğunuz çorumlu olduğunuz anlamına gelmez. :torpu:

Kaç yıldır buradayız, uzaktan uzağa severiz sayarız birbirimizi .. Demi Waterli'em ..? Nikinin anlamını da hep merak etmiş ama sormayı da ihmal etmişimdir .. Bu vesileyle sormuş sayılayım ..
Huzur dolu bir ömür dilerim sana ..

Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsunuz? Konusuna mesaj yazsada bir iki bişiyler soylesem diye Kaplan gibi bekliyorum.

Tanışmasakta uzaktan uzağa takibindeyim

Eğlencelidir W

Matrak bir mizah anlayışı var

Farklı oluşunu tarzını sevdim diyebilirim

Ustteki uye hakkindaki goruslerini bildirirken hep tedirgin nilum, ya onu naytbulug bey yorumlarsa :nopsrn:

• Beğen
Tepkiler: W
Geri