W

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Düşüncelerini samimi bir şekilde yazdıklarına aktaran, kendi çevresi dışında kimseyle samimi diyaloglar kurmayan, tabiri caizse elin gavur memleketinde benliğini ve dini yönden kültürünü kaybetmeyen forumun nadir kişilerindendir. :)

Iyi birisi demek uzun uzun cumleler kurmaktan yegdir;
Cok sey anlatir...

Iyi bir hanimefendi

Aylar evvel ufak bir Hollandacacaca metni bena tercüme ettiği için kendisine halen müteşekkir olduğum sevilen üye. :hppy:​

Çok güzel söylemişsin türküyü, beğendim. Zati kendisinide beğeniyorum. Çok marifetli anaç güzel düşünceli bi hatun. Öperim.

Merhaba Waterlelie hanım.
Şöyle yapılan yorumlara baktım da evet tam benim düşündüğüm gibi biri olduğunuza emin oldum efendim.
sizde kabul edersiniz ki ilk intiba cok önemlidir.
kendine has tavırları olan insanları severim düşüncelerim kişiye karşı olumlu yönde oluyor
ve size karşı cok olumluyum water hnm.
doğallığınız ve hoş havanızı estirdiğiniz vakit size kapılıp gitmekten kendimizi alıkoyamıyoruz.
taşıdığınız rütbenin yakıştığı 2 kişiden biri de sizsiniz.
neşenizin daim olmasını temenni ediyorum.

Sesi güzel gercekden iyi bir insan oldugunu düşünüyorum.

Yılın koordinatoru :T:
Zevkli samimi doğal :T:
Saygın zeki kültürlü :T:
Edepli olgun ve neşeli :T:

Aaaa cuması hayrolasıca geçen ben buraya baktım, konun kilitliydi ne zaman açtırdın? :T:

Ben Nilü'ye yazmıştım ama üstünden aylar geçti, daha iyi tanıdım. Daha bir sevdim. Daha önce söylediklerime katılmakla birlikte, üstüne pek çok iyi şey keşfettim. Sağlam bir vicdan gördüm. Geniş bir perspektif gördüm. Olaylara pek çok açıdan bakabilme yeteneği onda var sanırım. Bizim kafamız biraz aynı, bunu ne anlamda söylüyorum? Kalender bir çizgi çiziyoruz; aslında içimizde zaman zaman sıkıntı yaşamamıza rağmen mizahını iyi yapıyoruz, sevmiyoruz oturup hayıflanalım vah vahlanalım. Bu benim gözlemim. Belki yanlıştır. Sıkılıyoruz güçsüz ve ağlak olmaktan.

Neyse nereden geldim ben bu konuya yahu? Severim, sayarım. Onunla saçmalamasını severim. Kendisini beğenirim. Bir gün buralarda olmazsak sen ya da ben, ben de derim bir Nilü vardı, benim kafamı yaşayan :sırıt: Duygular karşılıklı. Höf ne duygusal. Gideyim bari.

Çok öperim :T:

Güzel bir kac cümle kurmak iştiyorum ama neme lazım bos ver Waterlelie simdi kızar mızar. :D

Forumun değerli parcalarindandir kendileri
Mücehver gibidir.:liv:
Yemekleri de efsanedir.s

A acilmis mi, kapanmadan ben de suraya bisey ilistireyim .p
Cok ovusmeli olmaycak yalniz, gercekci biseyler yazip gidecegim :T:

Efendim hollandada bi magazada miniminnacik yakisikli beylere gore bi gomlek varmis. Biri onu gormus begenmis almis bi de usenmemis yollamis, bu yakisiklinin annesi de o gomlegi giydirmesin mi tabi giydirmis, yakisikliligina yakisiklilik katmis .p
'' gercek '' demem ondan. Belki bi gun buralar olmaz lanemoje olmaz, W hanim olmaz ama o gomlek olur. O ani hep kalir.
Operim guzel gonlunden :)

Edit: biz olmuycaksak Annayla Lari de olmasin :T:

A acilmis mi, kapanmadan ben de suraya bisey ilistireyim .p
Cok ovusmeli olmaycak yalniz, gercekci biseyler yazip gidecegim :T:

Efendim hollandada bi magazada miniminnacik yakisikli beylere gore bi gomlek varmis. Biri onu gormus begenmis almis bi de usenmemis yollamis, bu yakisiklinin annesi de o gomlegi giydirmesin mi tabi giydirmis, yakisikliligina yakisiklilik katmis .p
'' gercek '' demem ondan. Belki bi gun buralar olmaz lanemoje olmaz, W hanim olmaz ama o gomlek olur. O ani hep kalir.
Operim guzel gonlunden :)

Edit: biz olmuycaksak Annayla Lari de olmasin :T:

O zaman biz de tanısaydık elimizde paketle biz de gelirdik lanemoje hağnım :T:
Nilücüm şu an lanemojeynen biraz kavga edip gidicem.

Evet bizde olmayiz
Ya da ben durup miras yiyim W hanimin onursalligi bana dusuyor cunku:sırıt:
Şaka şaka:liv:

Geri