W

🕒 Konu sahibi 16 saat önce aktifti
Söylenilesi en güzel sözler söylenmiş , kurulası en güzel cümleler kurulmuş ve tüm bunları süsleyecek en naif kelimeler kullanılmış olsa da Waterlelie okyanus gibi derin bir dünyası olduğunu düşünüyorum..samimi ve doğal buluyorum onu..uzun soluklu sohbet etmemişizdir fakat samimiyetini ve dürüstlüğünü beğeniyorum. .forumda bilgi ve düşünüş yönünden ayrıyetten kişiliği yönünden en sağlam insanlardan olmasına rağmen bir o kadar alçakgönüllü birisi.. Herkese bir saygım var ama kendisine duyduğum saygı bambaşka.. çok tanımama rağmen , bende bırakmış olduğu izlenim kötü gün dostudur. ,yi gününüzde onu yanınızda göremeyebilirsiniz ama kötü gününüzde mutlaka yanınızda olacaktır..sadece iyi gün dostu olanlardan birisi muhakak değil hani bazen uykularımızdan her gece kan ter içinde uyanırız , olur olmaz kirpiklerimiz ıslanır ya her şeye , işte o anlarda kafanızı Waterlelie'nın omzuna dayayabilirsiniz. . senin gibi saygı değer bir insan ile iki kelam etmek bile çok güzel bişey.. Allahım gönlüne göre versin herdaim etrafına saçtığın iyiliklerin geri dönüşü olabildiğince fazla olsun..

samimiyetine guvendigim ikinci kisi galiba bide gozum kapali guvenebilecegim.
cok basini agritmis olabilirim(z),ona ragmen hep yanimdaydi,tanima firsati buldugum icin cok sansliyim.
cok optum xd

Sevdiğim ve değer verdiğim bir üye, yorumlarının sıkı bir takipçisiyim, Hollandadan ta buralara ulaşan, ender saygılı üye. :hi:

Forum oyunlarında da dile getirdim. Waterlelie bana hep oturmasını kalmasını bilen, en önemlisi kendini bilen, bir şey yazacaksa ölçerek tartarak yazan birisi gibi geldi. Sanırım tutturmuşum da, öyle görünüyor. Çizgisini bozmaması dileğimle.

Kültürlü, erdemli, yardımsever ve temiz kalpli ..
Bir yerlerde böyle bir insanın yaşadığını bilmek bile tatlı bir umut insanlık adına ..
Neşesinin yansıdığı mesajlarda , öfkesinin yansıdığı mesajlarda okunası ..
Özgün .. Kimsenin hiçbiyanını taklit etmiyecek kadar kendine özgü ..

Bugün saygın kabul edilebilecek bir çok insan erdemini çoktan aşmış ..
Ki bu erdemin kırıntısına rast geldiğimizde reaksiyon veren insanlar haline geldiğimiz bu dönemde ..

bu tip arkadaşlar edindiğinizde kesinlikle kaybetmemeniz gerekir. çünkü sohbetiyle, yardımseverliğiyle, kişiliğiyle, güleryüzlü olmasıyla birçok insanın arkadaş listesinde bu özelliklerde arkadaşı yoktur. bu nedenle kıymetinin bilinmesi gerekir. waterlelie 3 kelimeyle özetlemek gerekirse, uyumlu, sevecen, ponçik diyebiliriz.

Bu nasıl pozitiflik bu nasıl alçakgönüllülük ego denen şeyden bence gram yok. Neşen hep daim olsun uzaktan uzağa da olsa seviyorum seni.

O benim için hala Refulin :p
Forumda en çok güvendiğim iki kişiden biridir, bu zamana kadar beni hiç yanıltmayan samimi, neşeli, zeki, nazik, narin, hoş ve sohbet etmeyi sevdiğim biri oldu.
Her zaman mutlu olmasını diliyorum, kocaman seviyorum :klp:

Foruma ilk geldiğim dönemde, sadece seyreder ve gözlemlerken dikkatimi çeken, sonra çok güzel bir ortak yönümüzün olduğunu keşfettiğim, neşeli, esprili, akıllı ama deli, sevilesi bir üyecan.

W'yi gördüğüm zaman şu şekil oluyorum -> :sırıt:
Bu forumun bu yönünü seviyorum sanırım, belki asla karşılaşmayacağım insanlarla yolumu kesiştirdiği için.

Nülü, her şey gönlünce olsun minik kuş :D fjsakd

Waterlelie

Aslında iyidir, severim kendilerini. Arasıra sopa istedigide olmuyor degil ama. Hayatinda basarilar dilerim :)

Kendisi disinda ayrica calisma hikayelerine ve mutfak hallerine bayiliyorum :u4:

Forumda gordugum karmasik gelen kisilerden birisi.

Olumsuz anlamda degil.

Nerede nasil tepki verecegini kestiremiyor insan.

Cok becerikli, kendimi kotu hissettiriyor :T:
. p

Tanışmadım kendisiyle belki ama ben içten içe çok hoşlanıyorum ondan .b
yorumları , konuları hep ilgimi çekiyor
4×4 lük insan profili var gözümde . p
Becerikli de (o yaprak sarmaları gözümün önünde canlanıyor )
.) Neşesi eksik olmasın

tertemiz guzel bir insandır. biz kendisinden raziyiz, Allah da razı olur insallah.

Geri