merhaba
Waterlelie 
iyi insan sensin eksik olma ben senin çok kalem aşağındayımdır..
müsadenle iade yi ziyaret olarak geldim iki kelam edeyim.. türk kahvesi bağımlılığı var bende elim boş değil iki fincanla birlikte.. sade ile orta şekerli olmak koşuluyla tercih hakkı senin..
hanımefendi'de ego denen şeyden hiç yok ve çok doğal.. mümkün görünmüyo böyle bi kişilik.. Feyk mi acaba ön yargısı mevcut olmuştu ilk gördüğüm vakitlerde ne yalan diyeyim.. yakın zamanda bir oyunda telafus etmiştim tanımadığım hal de yansıtmış olduğu karakteri taktir ettiğim ender insanlardan oluşunu günümüz zamanlarında bu tarz platformlarında insanlar bu vasıflarda ki insanlara hasret kalıyor..
Senin beni tanıyor olup , öyle bir derin mevzuyu da biliyor olman bir soru işareti algısı uyandırdı bende.
O durumu bilen hani benim bire bir de söylediğim bir elin toplamını geçmiyecek insan sayısıydı..
hani eskilerin bir tabiri var ya iki kişinin bildiği sır değil diye sanırım çok doğru
yorumunu okuyunca çok şaşırdım , işin ilginç yanı senin beni tanıyor olman benim seni tanımıyor olmam ki , cidden de tanımıyorum tereddüt de kaldım bir an yaşım kemale eriyor da hafızam kuvvetli olduğunu sanmaktayım , hani acaba dedim tanıyordum da unutummu

bahsi geçen konu üzerinden ama yaklaşık dolu dolu altıncı seneye girilmek üzere.. herşey ihtimal dahilinde olabilir eğerki tanıyorsam vede unutmuşsam o benim sanırım en büyük ayıplarımdan biri olsa gerek , ihtimal vermiyorum ama..
Rabbim dilerinde değil yüreklerinde Allah korkusu taşıyan insanlarla karşılaştırsın bizleri inşallah..
Benliğine iyi davran , lütfen.. tekrardan teşekkür ediyorum.. görüşmek üzere maviderinliklerden hürmetler.. :hi: