W

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Yerin dibine sokmayi da yedi kat goklere cikarmayi da en guzel sekilde yapar. Bu yonunun hastasiyim.
Cok seviyorum, ama onu cok sevmek benim degil onun marifeti:ask

Aynı şehrin havasını soluduk biz. Çok sevdiğim üyelerden . Hemşerimin varlığı yetiyor.

Bu konuya yazdım mı bilmiyorum, yazdıysam da ikinci baskı olsun.
Duruşunu, tavrını, zekasını, ince ruhunu, güzelliğini, olgunluğunu ve kişiliğini çok beğendiğim bir insan. Uzun süredir tanıyorum kendisini, iyi bir arkadaş/dost. Ne bana ne de başkasına yamuğunu gördüm / duydum. Göreceğimi / duyacağımı da düşünmüyorum. Gurbetçiler arasında ki milli gururumuz.

bir ara final countdown parçası paylaşmasıyla ufak bir sohbet olmuştu gurbetçi imiş kendisi ayrıca yukarda yazılanların hepsine katılıorum

Arşiv alacağım ondan bir gün. Dışarıya verdiği izlenim yeterli onu sevmeye.

merhaba Waterlelie :) iyi insan sensin eksik olma ben senin çok kalem aşağındayımdır..

müsadenle iade yi ziyaret olarak geldim iki kelam edeyim.. türk kahvesi bağımlılığı var bende elim boş değil iki fincanla birlikte.. sade ile orta şekerli olmak koşuluyla tercih hakkı senin..

hanımefendi'de ego denen şeyden hiç yok ve çok doğal.. mümkün görünmüyo böyle bi kişilik.. Feyk mi acaba ön yargısı mevcut olmuştu ilk gördüğüm vakitlerde ne yalan diyeyim.. yakın zamanda bir oyunda telafus etmiştim tanımadığım hal de yansıtmış olduğu karakteri taktir ettiğim ender insanlardan oluşunu günümüz zamanlarında bu tarz platformlarında insanlar bu vasıflarda ki insanlara hasret kalıyor..

Senin beni tanıyor olup , öyle bir derin mevzuyu da biliyor olman bir soru işareti algısı uyandırdı bende.
O durumu bilen hani benim bire bir de söylediğim bir elin toplamını geçmiyecek insan sayısıydı..
hani eskilerin bir tabiri var ya iki kişinin bildiği sır değil diye sanırım çok doğru :)
yorumunu okuyunca çok şaşırdım , işin ilginç yanı senin beni tanıyor olman benim seni tanımıyor olmam ki , cidden de tanımıyorum tereddüt de kaldım bir an yaşım kemale eriyor da hafızam kuvvetli olduğunu sanmaktayım , hani acaba dedim tanıyordum da unutummu :) bahsi geçen konu üzerinden ama yaklaşık dolu dolu altıncı seneye girilmek üzere.. herşey ihtimal dahilinde olabilir eğerki tanıyorsam vede unutmuşsam o benim sanırım en büyük ayıplarımdan biri olsa gerek , ihtimal vermiyorum ama..

Rabbim dilerinde değil yüreklerinde Allah korkusu taşıyan insanlarla karşılaştırsın bizleri inşallah..
Benliğine iyi davran , lütfen.. tekrardan teşekkür ediyorum.. görüşmek üzere maviderinliklerden hürmetler.. :hi:

Normalde, insanlarin uye sozluklerine yazmayi sevmeyenlerdenim.
Bir kisinin, ozellikle sanaldan taninanamayacagina inandigim icin gereksiz samimi ifadelerden kacinilmasi gerektigini dusunuyorum. Lakin, gelin gorun ki Waterlelie bu dusuncemi degistirmeyi basaran tek kisi sanirim.

Benim nasil ketum oldugumu bilen bilir ama Niluu hic sorgulamadi, yargilamadi, tum sevgisini gosterdi, o yuzden yeri cok baska. Vefa abidesi mubarek : )) Cok icten, hic yapmacik degil.. Ve goruslerini acikca soylemekten cekinmeyen bir insan. Farkli dusundugumuz noktalar olsa bile, her konuyu konusabilecegim bir hatun kisisi : )) Biriyle arasi bozulsa bile, hic cirkinlesmeyeceginden emin olacaginizdan insanlardan.

Karakterinizi cok begeniyorum bagyaannn .p Guclu olusunu, kendine guvenini, kirilgan yanini, kisacasi Niluyu cok sevdim ben : ))

Niluuu, cok pis sarilasim var sana : )) Umarim, gorusmek de mumkun olur. Senin o guzel boreklerinden yerim :D Operim ^^

Şu forumda beni unutmayacak 3-5 kisiden biri. Yeriiizzz :d Aylar sonra foruma yazma sebebim.
Hayirli, vefali, sicacik kalbini yerim. Eksik olma Nilü :*

Eskisi gibi gunluk yazsa da heyecanli heyecanli takip etsek:benmi:

Aldi'de gördüğüm indirimleri bildirmek istiyorum bazen =p Geçerken uğrarım "belki" dediniz, çayım demlikte kaldı o gün bugündür.
Dayım da sizin ülkede, acaba ben mi geçerken uğrasam ^^

Benim istemsiz kasıntılığım yüzünden devamını getiremesekte güzel sohbetin, en azından bunca neşenizin altında uyuyan bir diğer Waterlelie gördüğüm için mutluyum.
Arkadaşlarınızı göğsünüzü gere gere övmeniz aslında sizin ne kadar övülesi bir insan olduğunuzu gösterir benim için.
Gönlünüzce olsun dilerim hatun kişisi.

Böyle nasıl desem insanı kendine bağlayan bir aurası var,kalbinin içinde zerre kötülük barındırmaz o kimseye karşı, oyyy tipini sevdiğim :D Bir gün şuralardan gidersem en çok özleyeceğim insanlardan :dostum:

Buraya bir öpücük bırakmaya geldim onun için :) :dostum::oy:

Buradan da Aşrama gideceğim =)

tamamen istem dışı bir şekilde (:p) sözlük konusunu açmış bulunduğum üye :asd:
neden böyle olduğunu bir ara bana anlatmıştı öyle hatırlıyorum.
onun dışında ııııım sanırım bazı ön yargıları var :umursama:

Bazen hiç konuşmasakta sosyal medyadan takibimi sürdürdüğüm ben iş yerinde çalışırken - ooo bugün yine keyiflerdeyiz nilüü abla- diye iç geçirten, açık sözlü olmasını, samimiyetini sevdiğim ablacık .) Burda seni tanıyıp seven çok kişi olmuş, ilk göz ağrıların olarak kıskanmıyor değiliz bence :T:

waterlelie, gözümü kapayıp tasvir etmeye kalktığımda ortaya çıkan görüntüyü az çok hatırlıyorsundur :D

Forumun övmeye en az ihtiyaç duyulan kişisidir.
Kendini karakteristik manada kanıtlamanın nirvanasını aşmış
Bununla birlikte eğlenceli bir üslubu da koruyabilmiştir.
bir HIMYM deyişiyle
tumblr_m6dvrekL8J1qhv7a4o1_500.png

Dary

Yere göğe sığdıramam bitanecik hemşommm.
Toprak kokuyorum ben ona ;$

İyi niyetli ve vicdanlı diyebilirim bildiğim kadarıyla, hiç sohbetimiz olmadı. Ancak, kötü birine de çok benzemiyor. . :)

Geri