Uyumsuzlar

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Bir tartışma da görmedik.. apar topar götürdüler.... sevgili psinoza iyi misin.....

epstein davasında trumpın kesinlikle pedofili olduğunu öğrenmiştik. dün rusya bütün dünyaya rakibi ve şimdi başkan biden-ın da pedofili olduğunu ilan etti. iki pedofili dünyanın kültür ve bilim emperyalizminin başkenti için mücadele etmiş ve biri kazanmış.

geçen gün biden bütün dünyaya "kendi eli ile" bu fotoğrafları servis etti. yani bir çocuk tecavüzcüsünün elleri ile bütün dünya gayr-ı ihtiyari heyecanlandık.

bu fotoğraflar kalbine dokunmayanın kalbi hızlanıp ağzında atmayanın aklına şaşarım.

arkadaşlar bizim acilen devrim filan yapmamız lazım. yoksa bu kalleşler aklımızı kalbimizi ve vicdanımızı kırmaya devam edecek.

nasa-james-webb-renkli-fotograflari-4-1-640x360.jpg

nasa-james-webb-renkli-fotograflari-3-640x360.jpg

nasa-james-webb-renkli-fotograflari-2-1-640x360.jpgnasa-james-webb-renkli-fotograflari-2-640x360.jpg

sürekli "yaşamın anlamı ölümdedir" diyen akademiskimsi tayfa. ki bence yaşamın anlamını gerçekten anlayan zaten ölümle asla kavga etmiyor daha iyisi etmeye gerek duymuyor çünki yaşam zaten anlamlandırma kavgası. ölümü kafaya takan insan hayatı ıskalayan bir sinik olur sadece. kendini aktive ettiğin şey ölü. senden bir ışık beklemek aptalca olurdu bayım bayanım.

cemre demirel tipi felsefecilik oynayanlar. bunları şeye benzetiyorum: hani yeni bir konuta eve filan taşınırsın ve özellikle ilk birkaç ay o mekanda acaip hijyenik ve düzenli yaşarsın sonra mekana hayat karışır ve o ultra özen ve hijyen dağılır ya hani hah işte bunlar o babdan. ilk belki çıkış noktasında kısmen makul ve mantıklı davransalar bile alt yapı "performatif" olduğu için sonunda masaya miki vuruyorsun. gerizekalı, hayır hasta değil basbayağı gerizekalı. haspam şu zeka ve kavrayış seviyesi ile muhalefete ayar verecek... skini salla dur

ve bunlardan çok çok fazla var ve çoğunun akademik ünvanları var mk.

FB_IMG_1659466670390.jpg

Feminizm,erkek ile esitlik demek mi?
Neyse her seyimi tatile bagisladim bu aralar.

Ölümden girip,feminizmden cikmak zor bir süreç.

old but cold* denilebilecek bir olay. dünya üzerinde en çok dinine bağlı olup da, bir o kadar bihaber olan insanların yaşadığı bir memleket olduğumuz aşikar.

düşün ki 11 kişilik bir dolandırıcı çetesi kendilerini "allah, muhammed ve isa paygamberler ve evliyalar" olarak tanıtıp 10 sene süre zarfında 2.5 milyon dolarlık bir vurgun yapsın... allah'ın mekke'den telefonla arayıp para istemesinden bahsetmiyorum...

kaşan şehrindenim
fena sayılmaz halim,
bir lokma ekmeğim var, biraz aklım,
iğne ucu kadar da zevkim.
annem var, ağaç yaprağından daha güzel,
dostlar, akan sudan daha iyi
ve allah, burada yakındadır,
şebboylar arasında, uzun çamın altında
suyun bilincinde,
bitkilerin kanununda.

kaşan şehrindenim
fena sayılmaz halim,
bir lokma ekmeğim var, biraz aklım,
iğne ucu kadar da zevkim.
annem var, ağaç yaprağından daha güzel,
dostlar, akan sudan daha iyi
ve allah, burada yakındadır,
şebboylar arasında, uzun çamın altında
suyun bilincinde,
bitkilerin kanununda.
Başarılı baya.

Sade i yakmali mi?
Feminizm dedik de..

sade'nin şansızlığı salome'den bir asır önce doğmuş olmasıdır. eminim o da kırbaç severdi. ibret olacaksa yakmalı. asolan sosyal bir hayvan olarak insanı ve bu konu özelinde tarihsel bir şiddet yükünün öznesi saydığımız "kadın"ı erkek iktidarına karşı iktidar kurmakla suçlamak noktasında makul sebeplerimiz ve tarihsel dayanaklarımız olup olmadığı... feminizm dedin de...

sade'nin şansızlığı salome'den bir asır önce doğmuş olmasıdır. eminim o da kırbaç severdi. ibret olacaksa yakmalı. asolan sosyal bir hayvan olarak insanı ve bu konu özelinde tarihsel bir şiddet yükünün öznesi saydığımız "kadın"ı erkek iktidarına karşı iktidar kurmakla suçlamak noktasında makul sebeplerimiz ve tarihsel dayanaklarımız olup olmadığı... feminizm dedin de...
Salome degil de,Beauvoir olabilir..cünkümsü ona yazmis o hanim..feminizm dedik de..
Kim kirpac severdi,Salome mi?Arac olarak mi,yara olarak mi?Kehkeh..

favori yaz yemeği:

1-karpuz - peynir.
2-karpuz- taze fasülye
3-zeytinyağlılar(enginar biber dolma dahil)
4-mangalcıyım atletim beyaz...
5-meyve salatası (tabiiki balzamik sirkeli)
6-taze fasülye domates salatası hıyarlı olandan anane usulü...
7- gastenin üzerinde menemen yiyoruz(çok güzel oluyo)
8- ben bir atım sabah akşam yulaf yerim beybs
9-mezeciyim çünki yemek yemeyi biliyorum...
10- karışık kızartma böyle hafif serinlemiş (biber, patlıcan domastes allah ne verdiyse)
11- tatlı yenilmez bu havada, dondurma dökersen karışmam...

favori yaz yemeği:

1-karpuz - peynir.
2-karpuz- taze fasülye
3-zeytinyağlılar(enginar biber dolma dahil)
4-mangalcıyım atletim beyaz...
5-meyve salatası (tabiiki balzamik sirkeli)
6-taze fasülye domates salatası hıyarlı olandan anane usulü...
7- gastenin üzerinde menemen yiyoruz(çok güzel oluyo)
8- ben bir atım sabah akşam yulaf yerim beybs
9-mezeciyim çünki yemek yemeyi biliyorum...
10- karışık kızartma böyle hafif serinlemiş (biber, patlıcan domastes allah ne verdiyse)
11- tatlı yenilmez bu havada, dondurma dökersen karışmam...
Ne bu?

Geri