Uyumsuzlar

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
aziz romalılar!
covid19 aşısı için gönüllü oldum. rusya’da gelişirilen konsorsiyum aşının ilk iki dozajını aldım. yok deneymiş, çip takıyorlarmış falan inanmayın, aşı oldukça güvenilir. hiç biя yaи etkisi olmadı, bundan sonяaκι günleяde неяндngi biя sчувю себя немного стрно и я думю, что вытл осные уши. чувству

ahaha

ahahahahaha ya bu borsa morsa işlerinden hiç anlamam ama olayla ilgili okuduğum yazılara göre, büyük yatırımcıların kar elde etme yöntemi, onlara karşı örgütlenen reddit grubu tarafından götlerinde patlatılmış ve büyük yatırımcıları milyarlarca dolar zarar ettirmişler, şahane bir olay!

aziz romalılar!
covid19 aşısı için gönüllü oldum. rusya’da gelişirilen konsorsiyum aşının ilk iki dozajını aldım. yok deneymiş, çip takıyorlarmış falan inanmayın, aşı oldukça güvenilir. hiç biя yaи etkisi olmadı, bundan sonяaκι günleяde неяндngi biя sчувю себя немного стрно и я думю, что вытл осные уши. чувству

ahaha

çin aşısını da test ettim arkadaşlar. çekik gözlü falan olmuyors疫n功z.
benc常 mu非zz非m 疫苗非常成功. ahaha

bunu yazan arkadaşın mantığı belli: afrika'dan bir ülke bul, ismi de kulağa "komik" gelsin, tamam. nasıl olsa gariban, cıbara bir memlekettir.

politik mizah seçkin bir mizah türüdür. keskin mizah anlayışının yanında ciddi kültür ve bilgi birikimi ister. çünkü güldürerek politik manipülasyon ince zenaattır.

bizde bunlar olmadığı için politik mizahımız türlü şekillere bürünse de yıllardır gırgır-fırt seviyesini aşamıyor. dönemin mizah anlayışına oynayarak, alıcıların politik şartlanmışlıkları sayesinde bir güldürüyor, işini görüyor, sonra çabucak demode oluyor. on, on beş yıl sonra kimse dönüp bakmıyor.

bu arada gabon sahra altı afrika'sının en zengin ülkelerinden, petrol üreticisi...

FB_IMG_1635147042291.jpg

bu aralar gece çalışıyorum ve inanın güneş yüzü görmüyorum. 2016'da sürekli yaz saati uygulamasına geçilmesinden bu yana özellikle kış dönemi kronik depresyon ve halsizlik şikâyetleri ne durumda?

az değil 5 yıldır, özellikle gelişme çağındakilerde ciddi bir sinir sistemi tahribatı yaratıldı. birileri yaş gruplarına göre serotonin düzeylerini ölçerse çıkacak sonucu çok merak ediyorum.

çıktılar, ailecek ortak oldukları elektrik şirketleri daha çok kazansın diye bu işi yaptılar ve tabanlarını da "kabe saatine geçtik" diye ferahlattılar. her zamanki hotzot, her zamanki ben yaptım, oldu.

halk sağlığı mı dediniz? bu yönde cumhurbaşkanlığı kararnamesi çıkmadıkça ve satılmış bilim kurullarına "ötün ulan" emri verilmedikçe turp gibiyiz elhamdülillah.

bizi yaralarsanız, kanamaz mıyız?
gıdıklarsanız gülmez miyiz?
zehirlerseniz ölmez miyiz
ve bize zarar verirseniz, intikamımızı almaz mıyız?

insanlık düşünerek değil, birbirinin omuzlarına basarak yükselmiştir. kapitalizm, sizi bir sermayedar olarak seve seve her boku yemeye teşvik etmiştir.

adidas-puma hikayesini biliyorduk ama içtiğimiz sarı kola(fanta)'nın nazi gençliği için üretildiğini duymuş muydunuz?

20220220_054654.jpg

20220220_054652.jpg

adının önüne titr koyan, o titrin bütün s*ktirlerini göğüsler.
yaşamı anarşist bir pencereden yorumlamam beni anarşist yapmaz.
anarşist değilim ve hiç bir zaman da olmayacağım.
ayrıca, başka hiç bir şey de olmayacağım.

ve ayrıca anarşistlerin % 90'ı geri zekalıdır.
komünistlerin % 60'ı.
liberallerin % 99'u.
kapitalistlerin % 40'ı.
faşistlerin alayı geri zekalıdır.

nerden mi biliyorum.

istatistik okudum ben olm.

"Ay vurunca çatlatır göğsümdeki mahşeri
Çünkü kavganın göbeğidir benim yerim."

| Yıkılmış Lenin heykelinin önünde duran Etiyopyalı bir çocuk(1991).
Fotoğraf : Dario Mitidieri

IMG_20220226_123857.jpg

Şu siteyi dahi tahakkümü altına alan doğal seçilim yarışı içinde hayatla ilgili bir takım temel noktalarda-hala-soruları olabilen ve bu soruların doğurduğu kaygılarla uğraşıp duran uyumsuz insanları koruma altına almak lazım. Zira onlar da nicelik kaygısına düşüp artık bir uyumsuz olmaktan ve cevap aramaktan yorulduklarında, yaşamla ilgili temel konular üzerine kimse bir şey yazıp çizmeyecek.

O gün söyledikleri olay olmuştu ve soruşturma başlatılacaktı diye hatırlıyorum ama sonrasını takip etmedim.

evet, aslında amerika'nın ırak işgali öncesi çok sert eleştirilerde bulunmuştu ve ırakta ki kürtlerin devletleşmesini savunmuştu. yersiz bir inceleme başlatıldı sadece, çok önemli bir şey olmadı. tabi yalnış anlaşımasın olaylara şahit olmuşum gibi aktardım ama okuduğum kadarıyla edindiğim bilgiler sadece. zira el kadar bebektim....

cahiliye döneminde yaşasam şenferâ gibi bir haydut olurdum. geceleri "beni selaman'ın" cariyeleri ile düşer kalkardım, gündüzleri erkeklerini öldürürdüm.

cariyeler bana; "korkmayacağım kınayanların kınamasından ve doğuracağım tüm pi*çlerini at binip kılıç kullanma mahirlikleri ortaya çıkana kadar saklayacağım atlarının ismini onlardan" diye şiir yazardı..

öldüğüm de cariyeler; saba rüzgarları esiyordu edibe ile nasıf arasında kuyuların başlarına asılmıştı parçaları tekmeleyenler bir kemik darbesi aldı tıpkı babil'in çimenleri gibi kesildi tenleri ve öldüler haber vermedik p*çlerine atanız diye, onlarda çoktan eğilmişti saygı ile...

Geri