Üye sözlüğüne yazdıklarından bir süre sonra pişman olmak

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
İnsan pişmanlıkları ile güzel, hataları ile yaşamayı biliyorsa ne harika, hayata anlık bakıp keyfini çıkarmak lazım..
Hayatımıza binlerce insan giriyor, kaç tanesi kalıyor ki..
En sevdiğim şey sözlük konularına yazdığım şeyleri okumak..

O an iyi şeyler hissedilmiş demek ki… Pişman olmak yersiz.

kişi hakkında yanılabiliriz, düşüncelerimiz değişebilir ama ben şimdiye kadar hiç sildirmedim. benden sildiren birileri oldu mu bilmiyom… herkes kendini nasıl hissediyor ise öyle yapıyor.. yapmalı…. bir de buna mı takılalım şimdi. uh….

" Orada bi fotografimiz vardi ; orada bir fotografimiz vardi ve gülüyordun " böyle bi replik vardı sanirim.
Üye sözlügü de öyledir fotograflar gibi, orada cok güzel gülmüstük .. Ama o orada kaldi ve bakinca cok güzel gülmüsüz , su an birlikte degiliz her ne sebeple olursa olsun ama biz orada birlikte cok güzel gülmüstük .. Yani nicin pisman olalim ?

Geldiğimden beri iki kişi için yazdım evet. sanırım erkendi ama pişman değilim sildirme gereği de duymadım hiç :)

İsmarlama hic yorum yapmadigimdan burada kimsenin sozlugune de yazmamisim xjcjffjd
Neee ben ilkin mi olcam fkdndnddmdmdmdmdmdmdndmdmdmdmfmfmfmfmfmfmfmfmfmdmdmdmfmfmfmfmfmdmammsmdmdmdmdldömddmsmsmsmmssmsmsmsmmsdmdmdmdmdmdmdmdmmdmdmdmdmdmdmdmdmd

" Orada bi fotografimiz vardi ; orada bir fotografimiz vardi ve gülüyordun " böyle bi replik vardı sanirim.
Üye sözlügü de öyledir fotograflar gibi, orada cok güzel gülmüstük .. Ama o orada kaldi ve bakinca cok güzel gülmüsüz , su an birlikte degiliz her ne sebeple olursa olsun ama biz orada birlikte cok güzel gülmüstük .. Yani nicin pisman olalim ?
ne anlatıyorsun abla sen gözünü sevim be abi

Neee ben ilkin mi olcam fkdndnddmdmdmdmdmdmdndmdmdmdmfmfmfmfmfmfmfmfmfmdmdmdmfmfmfmfmfmdmammsmdmdmdmdldömddmsmsmsmmssmsmsmsmmsdmdmdmdmdmdmdmdmmdmdmdmdmdmdmdmdmd
Ay dur yalan olmasin diye gittim baktim Serce ye yorum yapmisim ya xjxjd ve konu yüzünden ban yedi kiz demek ki cok da ugurlu gelmiyorum yine de sen bilirsin:D

Ay dur yalan olmasin diye gittim baktim Serce ye yorum yapmisim ya xjxjd ve konu yüzünden ban yedi kiz demek ki cok da ugurlu gelmiyorum yine de sen bilirsin:D
Zaten hep sen ilk olacaksın diyenler yalan söylermiş bknz sennnnnnnn xd

Şu anda herhangi bir üye engellememişsiniz diyor Romeo bey. Yalanci ilan ettiniz beni de iki dk da , neyss ben gidiyorum uyucam artik yether

Daha önce illa birini engellemişsindir sen
Ben ilk olmam bence yeto iyi geceler

İyice tanıdığımı düşündüğüm anlarda yorumlar yapıyorum, bu konuda asla acele etmem. Pişmanlık hissi oluşmadı şuana kadar, samimi olduklarıma dilim tatlıdır ve destan yazarım zaten.
Arada yanılma payı oluyor, önemli olan o an ne hissediyorsun..

Geri