Sanem
Platin Üye
He tmm ,ben gidiyim köşeme o zamanSana demedim Sanemcim erkekler için dedim..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
He tmm ,ben gidiyim köşeme o zamanSana demedim Sanemcim erkekler için dedim..
Benim ütü günüm sabittir. Bir aksilik olmaz ise sabah gün aydın iken yaparım.. Ütü masama nemli bir bez koyar kumaşa değdirmeden cızz yaptırır yakma olasılığını ortadan kaldırırım. Sonra sıraya koyaraktan ütülerim. Kışlık kadife pantilyonları tersinden ütüler ön yüzüne ütü değdirmem..İpek gömlekleri yünlü ayarında yıkar hemen bittiği anda askıda kuruturum kırıştırmadan..Askılar aynı tarafta aynı renk olmalı ve hepsi renk uyumuna göre devam etmeli.. Daha sayayım mııSevgili anneme şunları şunları ütü yapsana dediğim de aldığım cevap hiç hoş değildi ya haah.
@Morsalkım dışında ütü yapmayı seven yoktur forumda.
Hayır saymana gerek yok, adresi ver yeterli. Nereye gönderiyoruz ütülenecek şeyleriBenim ütü günüm sabittir. Bir aksilik olmaz ise sabah gün aydın iken yaparım.. Ütü masama nemli bir bez koyar kumaşa değdirmeden cızz yaptırır yakma olasılığını ortadan kaldırırım. Sonra sıraya koyaraktan ütülerim. Kışlık kadife pantilyonları tersinden ütüler ön yüzüne ütü değdirmem..İpek gömlekleri yünlü ayarında yıkar hemen bittiği anda askıda kuruturum kırıştırmadan..Askılar aynı tarafta aynı renk olmalı ve hepsi renk uyumuna göre devam etmeli.. Daha sayayım mıı
Senin boy kaçtı?Tamamen mikrop kırıyor işte.. Havlusu çorabı hatta 4 kişilik ev ferdinin iç çamaşırı bile ütülenir. Ben hayatta buruşuk giymem giydirmem. Sonuçta bir erkeği deden de olsa baban da olsa dışarda kadın gösterir…
1.78Senin boy kaçtı?
Elendim, teşekkürler. İyi akşamlar.
Rastgele : DElendim, teşekkürler. İyi akşamlar.
Gelmiyor..Rastgele : D
kırmızı ve mavisi mi varmış onun. birkaç aydır sarısıyla seviyeli bir ilişkimiz var. her şeyi çıkartıyor. mucize.cif ve domestosla olan iş birliğim devam ediyor ama yeni gözümün nuru asperox kırmızı şişesini ve mavi gücü kullandım. o kırmızı şişe cinayet işlesen kanlı gömleği bile ak pak eder öyle değişik bir şey, mavisi de her yeri parlatıyor... ütü dışında her şeyi sevenlere tavsiyem.
benim halam iç çamaşırlarını bile ütülüyordu, kahroluyordum.
Sinirlenme lütfen, perde takmak konusu açtık. Hep erkeklere yaptırılan.Kadina bu gorevleri yukleyen sistem utansin.
Kimin kiyafeti ise, gitsin o utulesin.
Iyice, eve hizmetci aldiginizi zannediyorsunuz siz.
bak yine sinirlendim :d