Ütü yapmayı sevmeyen kadın

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Sevgili anneme şunları şunları ütü yapsana dediğim de aldığım cevap hiç hoş değildi ya haah.
@Morsalkım dışında ütü yapmayı seven yoktur forumda.
Benim ütü günüm sabittir. Bir aksilik olmaz ise sabah gün aydın iken yaparım.. Ütü masama nemli bir bez koyar kumaşa değdirmeden cızz yaptırır yakma olasılığını ortadan kaldırırım. Sonra sıraya koyaraktan ütülerim. Kışlık kadife pantilyonları tersinden ütüler ön yüzüne ütü değdirmem..İpek gömlekleri yünlü ayarında yıkar hemen bittiği anda askıda kuruturum kırıştırmadan..Askılar aynı tarafta aynı renk olmalı ve hepsi renk uyumuna göre devam etmeli.. Daha sayayım mıı

sen kafayı sıyırmışsın

Benim ütü günüm sabittir. Bir aksilik olmaz ise sabah gün aydın iken yaparım.. Ütü masama nemli bir bez koyar kumaşa değdirmeden cızz yaptırır yakma olasılığını ortadan kaldırırım. Sonra sıraya koyaraktan ütülerim. Kışlık kadife pantilyonları tersinden ütüler ön yüzüne ütü değdirmem..İpek gömlekleri yünlü ayarında yıkar hemen bittiği anda askıda kuruturum kırıştırmadan..Askılar aynı tarafta aynı renk olmalı ve hepsi renk uyumuna göre devam etmeli.. Daha sayayım mıı
Hayır saymana gerek yok, adresi ver yeterli. Nereye gönderiyoruz ütülenecek şeyleri :)
Eline sağlık efendim.

Tamamen mikrop kırıyor işte.. Havlusu çorabı hatta 4 kişilik ev ferdinin iç çamaşırı bile ütülenir. Ben hayatta buruşuk giymem giydirmem. Sonuçta bir erkeği deden de olsa baban da olsa dışarda kadın gösterir…

Tamamen mikrop kırıyor işte.. Havlusu çorabı hatta 4 kişilik ev ferdinin iç çamaşırı bile ütülenir. Ben hayatta buruşuk giymem giydirmem. Sonuçta bir erkeği deden de olsa baban da olsa dışarda kadın gösterir…
Senin boy kaçtı?

İnşallah ağustos ayında bütün evin tüllerini perdelerini ütülerseniz, birde nevresimlerini

Ağustos mu error verdim şuan.f

Kadina bu gorevleri yukleyen sistem utansin.
Kimin kiyafeti ise, gitsin o utulesin.
Iyice, eve hizmetci aldiginizi zannediyorsunuz siz.
bak yine sinirlendim :d

cif ve domestosla olan iş birliğim devam ediyor ama yeni gözümün nuru asperox kırmızı şişesini ve mavi gücü kullandım. o kırmızı şişe cinayet işlesen kanlı gömleği bile ak pak eder öyle değişik bir şey, mavisi de her yeri parlatıyor... ütü dışında her şeyi sevenlere tavsiyem.
benim halam iç çamaşırlarını bile ütülüyordu, kahroluyordum.

Utu yapmayan kadin yemek bile yapmaz..

Gömlek giymeyi çok sevdiğim için geçenlerde toplu gömlek ütüleme seansı gerçekleştirdim. Sonrasında şu şekilde hayatı sorguladım:

osXate.jpg

cif ve domestosla olan iş birliğim devam ediyor ama yeni gözümün nuru asperox kırmızı şişesini ve mavi gücü kullandım. o kırmızı şişe cinayet işlesen kanlı gömleği bile ak pak eder öyle değişik bir şey, mavisi de her yeri parlatıyor... ütü dışında her şeyi sevenlere tavsiyem.
benim halam iç çamaşırlarını bile ütülüyordu, kahroluyordum.
kırmızı ve mavisi mi varmış onun. birkaç aydır sarısıyla seviyeli bir ilişkimiz var. her şeyi çıkartıyor. mucize.

Kadina bu gorevleri yukleyen sistem utansin.
Kimin kiyafeti ise, gitsin o utulesin.
Iyice, eve hizmetci aldiginizi zannediyorsunuz siz.
bak yine sinirlendim :d
Sinirlenme lütfen, perde takmak konusu açtık. Hep erkeklere yaptırılan.
Yazılarında çok haklısın, ama ütü yapmak zor ya.

Geri