Cok tatlisiniz Sanem hanimcigim.Bana da cam silmek banyo silmek hatta klozet yıkama terapi gibi geliyor ne zaman canım sıkılsa klozet yıkarım böyle fosur fosur çamaşır suyla)
Ben de size kosuyorum farkindaysaniz.
Temizlik imandan gelirmis.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Cok tatlisiniz Sanem hanimcigim.Bana da cam silmek banyo silmek hatta klozet yıkama terapi gibi geliyor ne zaman canım sıkılsa klozet yıkarım böyle fosur fosur çamaşır suyla)
Link verir misin ?
Sen kullandın mı işe yarıyor mu ?Çamaşır Makinesi Fiyatları & Modelleri | Miele
Miele çamaşır makineleriyle mükemmel temizlik ve tasarruf deneyimini yaşayın. İhtiyacınıza uygun modelleri keşfetmek için hemen tıklayın!shop.miele.com.tr
@Süreyya Hanimcigimin fiziki özellikleri bır yana onun ben duruşuna bayılıyorum. Sen bizi birbirimize mi düşürmeye çalışıyorsun napiyonsun kel geç bu işleri@Sanem sen bu işleri bilmez, bu konuda yazdığım ilk mesaja bir bak..
Ben Süreyya hanımcığımın ütü yapmayı sevebilir olduğunu tahmin edebilecek kadar profesyonel biriyim.
Her taktiği size versek gözünüz açılır.
Yani yürümek, koşmak falan hiç hoş şeyler değilseviyorsam söylerim ahaha.
Sence de Süreyya çok güzel değil mi? Yanılıyor musun demek istiyorsun bana..
Beni aşiyor ben Vestel kullanıyorumSen kullandın mı işe yarıyor mu ?
Yani bu boş konuları bırakıp biraz benim yakışıklılığım hakkında konuşsak.@Süreyya Hanimcigimin fiziki özellikleri bır yana onun ben duruşuna bayılıyorum. Sen bizi birbirimize mi düşürmeye çalışıyorsun napiyonsun kel geç bu işleri![]()
Mesela Run.@Sanem sen bu işleri bilmez, bu konuda yazdığım ilk mesaja bir bak..
Ben Süreyya hanımcığımın ütü yapmayı sevebilir olduğunu tahmin edebilecek kadar profesyonel biriyim.
Her taktiği size versek gözünüz açılır.
Yani yürümek, koşmak falan hiç hoş şeyler değilseviyorsam söylerim ahaha.
Sence de Süreyya çok güzel değil mi? Yanılıyor musun demek istiyorsun bana..
Yok çamaşır suyu ile uğraşmam ben direkt tuz ruhu atarım içeceğin, suratına yakarım ki bir daha o suratla başkasına bakamasin başkasına bakmaz zaten bana kalır yineMesela Run.
Bir kadini eri kadini aldatsa,orasina ütü basacak kadar hos bir bagi olmasi lazim bir hanimin ütüsü ile.
Cok güvenirim ütüye.
Hic yari yolda birakmaz.
Sanem de icecegine camasir suyu katar gibime geliyo.ddd
Tmm yarmagul hanım ütüler senden camlar benden olsun muCam silmekten iyidir ütüü
Ütülenmis parcanin degmedigi yerler diyelim de konuya denk olsun.ddddHep merak ettiğim şey bir insanın en güzel yeri neresi, beni aydınlat nolur bu konuda çok cahilim![]()
Olsunnn vallaTmm yarmagul hanım ütüler senden camlar benden olsun mu![]()
Yazıda sadece emin ol.. ağızlarını yaya yaya yazışıyorlar sadece Emare hanımcım.Ev islerinden de zevk almazsiniz......
Yanılıyorsun klara hanımcım beni az çok biliyorsun cam silmeyi çok seviyorumYazıda sadece emin ol.. ağızlarını yaya yaya yazışıyorlar sadece Emare hanımcım.
Sana demedim Sanemcim erkekler için dedim..Yanılıyorsun klara hanımcım beni az çok biliyorsun cam silmeyi çok seviyorum![]()