Ütü yapmayı sevmeyen kadın

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Bana da cam silmek banyo silmek hatta klozet yıkama terapi gibi geliyor ne zaman canım sıkılsa klozet yıkarım böyle fosur fosur çamaşır suyla :))
Cok tatlisiniz Sanem hanimcigim.
Ben de size kosuyorum farkindaysaniz.
Temizlik imandan gelirmis.

@Sanem sen bu işleri bilmez, bu konuda yazdığım ilk mesaja bir bak..
Ben Süreyya hanımcığımın ütü yapmayı sevebilir olduğunu tahmin edebilecek kadar profesyonel biriyim.
Her taktiği size versek gözünüz açılır.
Yani yürümek, koşmak falan hiç hoş şeyler değil :) seviyorsam söylerim ahaha.
Sence de Süreyya çok güzel değil mi? Yanılıyor musun demek istiyorsun bana..
@Süreyya Hanimcigimin fiziki özellikleri bır yana onun ben duruşuna bayılıyorum. Sen bizi birbirimize mi düşürmeye çalışıyorsun napiyonsun kel geç bu işleri:)

@Süreyya Hanimcigimin fiziki özellikleri bır yana onun ben duruşuna bayılıyorum. Sen bizi birbirimize mi düşürmeye çalışıyorsun napiyonsun kel geç bu işleri:)
Yani bu boş konuları bırakıp biraz benim yakışıklılığım hakkında konuşsak.
Ne yani ütü falan, ne biçim konular bunlar.
Ben foruma uranyum zenginleştirme tesisi kurmak için ortak aramaya geliyorum, atomun çekirdek yapısını incelenmeye falan.
Süreyya hanımcığım bir bütün olarak güzel zaten. Onu incelemek büyük keyif.

@Sanem sen bu işleri bilmez, bu konuda yazdığım ilk mesaja bir bak..
Ben Süreyya hanımcığımın ütü yapmayı sevebilir olduğunu tahmin edebilecek kadar profesyonel biriyim.
Her taktiği size versek gözünüz açılır.
Yani yürümek, koşmak falan hiç hoş şeyler değil :) seviyorsam söylerim ahaha.
Sence de Süreyya çok güzel değil mi? Yanılıyor musun demek istiyorsun bana..
Mesela Run.
Bir kadini eri kadini aldatsa,orasina ütü basacak kadar hos bir bagi olmasi lazim bir hanimin ütüsü ile.
Cok güvenirim ütüye.
Hic yari yolda birakmaz.

Sanem de icecegine camasir suyu katar gibime geliyo.ddd

@Sanem @Run cok övdünüz.
Lütfen götüm kalkacak simdi.
Sonra indiremeyiz.
Her sey sizin güzelliginiz.
Öptüm en güzel yerlerinizden.

Mesela Run.
Bir kadini eri kadini aldatsa,orasina ütü basacak kadar hos bir bagi olmasi lazim bir hanimin ütüsü ile.
Cok güvenirim ütüye.
Hic yari yolda birakmaz.

Sanem de icecegine camasir suyu katar gibime geliyo.ddd
Yok çamaşır suyu ile uğraşmam ben direkt tuz ruhu atarım içeceğin, suratına yakarım ki bir daha o suratla başkasına bakamasin başkasına bakmaz zaten bana kalır yine :))

Ütü yapmayı sevmemesi benim için sorun değil, çünkü ütü yapmayı ben çok seviyorum, bütün ütüleri ben yaparım.

Arif kardeşim gibi ütü seven biriyim. Ütü terapidir. Arınmadır. Cosmosla buluşmadır. Yükselistir.

Geri