Ütü yapmayı sevmeyen kadın

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
kırmızı ve mavisi mi varmış onun. birkaç aydır sarısıyla seviyeli bir ilişkimiz var. her şeyi çıkartıyor. mucize.
aynen var var. sarısını hiç denemedim ben ama o da kesin çıkarıyordur, ilk kırmızıyla başladım söküp alıyo resmen muhteşem... mavisi de böyle banyo, lavabo, kireç falan için daha çok pasparlak yapıyor.
yetkilileri tebrik etmek istiyorum.

Ütü yapmayı sevmeyen insanları seviyorum: )

Ben ütü yapmayı hiç sevmiyorum.. üstelik makinem tüm çamaşırları kırıştırıyor ve ütülenecek-ütülenmeyecek diye kıyafet ayıramıyorum.. tüm yıkananları ütülemek zorundayım… abv çamaşır makinem ve abv ütü..

Ben ütü yapmayı hiç sevmiyorum.. üstelik makinem tüm çamaşırları kırıştırıyor ve ütülenecek-ütülenmeyecek diye kıyafet ayıramıyorum.. tüm yıkananları ütülemek zorundayım… abv çamaşır makinem ve abv ütü..
Sana zor gelen benim hoşuma gider.. Bu böyle bir söz müydü.dddd Eğlenceli ya neden büyüttünüz ütüyü:o

Biriktirmezse sever.

Biriktirirse sevmemesi normal

Beni sevme.
Okeyyyyyyyyy.
Bir gün gece fısssss diye bir ses geldi yatak odasından. Uykumun arasında uyandım. Allah’ım dedim Azrail mi geldi cin mi ne bu ses, gözlerim kapalı açamıyorum. Susmuyor. Neyse kalktım Kazanlı ütünün deposunda hava sıkışmış. Gevşettim sustu. Yine arada ötüyor fııııs diye duyunca gözlerimi açmadan uzanıp gevşetiyorum susuyor : ) Birbirimizi öyle çok seviyoruz ki ütüm bile duygularını duşa vuruyor : )

Bir gün gece fısssss diye bir ses geldi yatak odasından. Uykumun arasında uyandım. Allah’ım dedim Azrail mi geldi cin mi ne bu ses, gözlerim kapalı açamıyorum. Susmuyor. Neyse kalktım Kazanlı ütünün deposunda hava sıkışmış. Gevşettim sustu. Yine arada ötüyor fııııs diye duyunca gözlerimi açmadan uzanıp gevşetiyorum susuyor : ) Birbirimizi öyle çok seviyoruz ki ütüm bile duygularını duşa vuruyor : )
Fissss.dd

Ütü yapmayı sevmiyorum, yapmıyorum da sağolsun eşim yapıyor o işi jsjs

Eskiden severek yapardım, haftalık olarak.
Şimdi zar zor, üşeniyorum artık.:)

@Justice hanımcığım var, az önce ütü yapıyorum mevzusu geçti ve severek yapıyor sanırım hahah. Acaba imalı mı dedi, ütü yapıyorum diye..
Ütü yapmayı seven kadın evcimen kadındır :)

Bunlar yuzunden perdeleri bile utuleyen beni uzduler ,s

Ütüyü seven kadına nikah basılır cidden. Kaçırmayın.. ben sevmiyorum o ayrı

Geri