Ütü yapmayı sevmeyen kadın

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Bırak evlenmeyi, flört bile edilmez..

Ogggg midem kalkti bak utu deyince. Zaten kim bu kiyafetleri kirisik giymemeliyiz diye dusunmus bilmiyorum. Ama abv.

Sevgili anneme şunları şunları ütü yapsana dediğim de aldığım cevap hiç hoş değildi ya haah.
@Morsalkım dışında ütü yapmayı seven yoktur forumda.

kışı bu nedenle seviyoruz. çek kırışık gömleğin üzere bir kazak. oh mis. ütü derdi falan yok.

Nefret ede ede birazdan başlayacağım..

umarım teknoloji bu işe de bir el atar o fısfıslarla olmuyor bu işler :(

@kLara annem bana çamaşırları asarken iyice çırp oğlum iyice çırp diyor haahha. Kırışıklık azalsın diye, sonra da ütülü gibi giy böyle diyor..
Motivasyon her şeyden önemli, ayrıca bugün çok güzelsin yine..
Ütü yaparken bir fotoğraf gelir mi?
- ütü yapıyor kLara, evlenilir..

@kLara annem bana çamaşırları asarken iyice çırp oğlum iyice çırp diyor haahha. Kırışıklık azalsın diye, sonra da ütülü gibi giy böyle diyor..
Motivasyon her şeyden önemli, ayrıca bugün çok güzelsin yine..
Ütü yaparken bir fotoğraf gelir mi?
- ütü yapıyor kLara, evlenilir..
Olmuyor maalesef o yöntemlede bende gömlek kumaş ceket pantolon çok fazla ne kadar çırpsam da nafile :( mecbur buharlı ütüyle cosss diye basmak şart :(
Evlenilecek aday adayları olsa gelirdi de forum içine gerek yok o foto :D ama bence evlenilecek biriyim (dedi ve evlendi) :d

Son düzenleme:
En sevmediğim ev işi, ben camları sileyim lütfen ütüyü başkaları yapsin

Terapi gibi ya ütü yapmak.
Niye sevmiosunuz?

@Sanem sen bu işleri bilmez, bu konuda yazdığım ilk mesaja bir bak..
Ben Süreyya hanımcığımın ütü yapmayı sevebilir olduğunu tahmin edebilecek kadar profesyonel biriyim.
Her taktiği size versek gözünüz açılır.
Yani yürümek, koşmak falan hiç hoş şeyler değil :) seviyorsam söylerim ahaha.
Sence de Süreyya çok güzel değil mi? Yanılıyor musun demek istiyorsun bana..

Sadece kadınlar değil, erkekler de sevmiyor ve ben de sevmem ama yaparsam da tabir-i caizse jilet gibi ütülerim.

Geri