Üç harfliler ve rüyalar

Konu sahibi son olarak 3989 gün önce görüldü
Bilgim var evet .. Cinleri yönlendiren bir takım üfürükçü büyücü şerefsizler onlara istediklerini yaptırabilmek için mühür kullanırlar .. Bu mühürün tarihçesi ta Süleyman Aleyhisselama kadar dayanır .. Günümüzde cinci üfürükçü muskacı adı altında ki soytarılar bir takım büyü kitapları ve mühürle çalışırlar .. Emin değilim ama sana da birileri büyü yaptırmış olabilir ancak bu olayları sadece rüyalarında yaşaman ve uyanıkken halisülasyonlar görmemen iyiye işaret .. Yani durumun ilerlememiş ..

Sen şimdi sana daha önce yazmış olduğum tavsiyelerime harfiyen uy ve hiç bir üfürükçüye filan gitme .. DEVAYI ÖNCE ALLAH'TA SONRA KENDİNDE ARAMALISIN .. Bilmelisin ki iradene sahip çıktığın müddetçe sana bir şey yapamazlar ..

Bir de şunu dene ; Bir yakının ya da arkadaşının evinde kaldığın zamanlar da bu kabusları görüyor musun görmüyor musun ona bak ..
Dediklerimi bir süre yap bakalım ama aksatma bu arada bende sana bir terkib vereceğim inşaALLAH ama özel mesajdan atacağım ..

YÖNETİMDEN ARKADAŞLARA RİCAMDIR LÜTFEN BU KARDEŞİMİZİN ÖZEL MESAJ HAKKINI AÇABİLİR MİSİNİZ İSTİSNAİ OLARAK RİCAMDIR ..
Msji aldim ama cvp yazamiyorum onu dami hergece yapicam yoksa bi kez yapmam yeterlimi

Msji aldim ama cvp yazamiyorum onu dami hergece yapicam yoksa bi kez yapmam yeterlimi

Verdiğim terkipleri bir kez yapman yeterli ama önce sana daha önce verdiğim tavsiyeleri düzenli şekilde uygula .. Bir müddet sonra terkibleri uygula ve sabırlı ol .. Eğer yine de bir düzelme olmazsa bana haber edersin ..

EkSen abi gerekeni soylemis kardesimle bende korktuk . yastigina Name-peygamber duasini cikartttip koy abdestsiz ve duasiz uyuma ayetel kursiyi cok oku ve kibleye ayak uzatma.uyudugun odada kirinti olmasn onada dikkat et dalin

Raki sisesindeki balik tarafindan gonderildi

ilk cumlede bu konuyu açıp açmadıgımı bılmıyorum demişsin de
zaten toplamda bir konun var yahu :D

Allah yardımcın olsun ne diyim, bolca Dua edicem senin için.

Arkadaşlar bu arkadaşın anlattıkları gerçekten olan şeyler.Kuran'da yeri vardır.dalga geçilecek bir konu değil. Arkadaş yardım istemiş EkSen arkadaşda yardımcı olmuş sağolsun.hemen her konuyu geyiğe vurmayın hayat toz pembe değil.Ayrıca şahsi fikrim İnandığın,çevresi tarafından bilinen bir İmam'dan yardım istemen.İnşallah Kurtulursun Allah yanında olsun.

Dalin bu arada dün gece rüyama geldi arkadaşların .. Hafif bir gözdağı vermeye kalkıştılar ha birde sabah namazımı kaçırmama sebep oldular .. Sıkıntı yok ama işi inada bindirip senin bu durumunu düzelteceğiz ..

Dalin bu arada dün gece rüyama geldi arkadaşların .. Hafif bir gözdağı vermeye kalkıştılar ha birde sabah namazımı kaçırmama sebep oldular .. Sıkıntı yok ama işi inada bindirip senin bu durumunu düzelteceğiz ..

Abi ciddimisn sen ya

Nasil yaaa ruyanami geldiler şok icindeyim su anda ne gordun. Anlatir mısın ??

ruhen çökmüş olmayasın belki sıkıntın o yüzdendir.üç harfli diye düşünme.

Geri